Designový Časopis
Designový Časopis
Laptop Stůl

Ultraleggera

Laptop Stůl V obytném prostoru uživatele bude schopen plnit úlohu konferenčního stolku a vyhovět potřebám kladení, opouštění a pamatování řady předmětů; Není určen pouze pro použití v notebooku, ale může být méně specifický pro použití v notebooku; Může dovolit různé polohy sezení bez omezení pohyblivosti při používání na koleni: Stručně řečeno, domácí nábytek, který není určen k použití na kolenou, ale stále se doporučuje používat v momentech, které se nacházejí v sedacích soupravách, jako jsou lehátka na krátkou dobu.

Židle

Stocker

Židle Stocker je fúze mezi stolicí a židlí. Lehká stohovatelná dřevěná sedadla jsou vhodná do soukromých a poloprovozních zařízení. Jeho výrazná podoba zdůrazňuje krásu místního dřeva. Složitá konstrukce a konstrukce umožňuje díky tloušťce materiálu 8 mm ze 100% masivního dřeva vytvořit robustní, ale lehký předmět o hmotnosti pouze 2300 gramů. Kompaktní konstrukce Stocker umožňuje úsporu místa. Naskládané na sebe lze snadno uložit a díky inovativnímu designu lze Stocker posunout zcela pod stůl.

Konferenční Stolek

Drop

Konferenční Stolek Kapka, kterou produkuje dřevo a mramoroví mistři, pečlivě; sestává z lakového těla na masivu a mramoru. Specifická textura mramoru odděluje všechny produkty od sebe navzájem. Prostorové části stolku na konferenční stolek pomáhají organizovat drobné doplňky domácnosti. Další důležitou vlastností konstrukce je snadný pohyb zajištěný skrytými koly umístěnými pod tělem. Tento design umožňuje vytvářet různé kombinace s mramorovými a barevnými alternativami.

Pracovní Stůl

Timbiriche

Pracovní Stůl Návrh vypadá tak, že odráží neustále se měnící život současného člověka v polyvalentním a vynalézavém prostoru, který s jediným povrchem přizpůsobeným nepřítomností nebo přítomností kusů dřeva, které klouže, odstraňují nebo umisťují, nabízí nekonečno možností uspořádání objektů. v pracovním prostoru, zajišťující trvalost v místech vytvořených na míru a reagujících na potřeby každého okamžiku. Designéři jsou inspirováni tradiční hrou timbiriche, která připomíná podstatu přizpůsobení matice osobních pohyblivých bodů, která poskytuje hravý prostor na pracovišti.

Přizpůsobitelný Koberec

Jigzaw Stardust

Přizpůsobitelný Koberec Koberce jsou vyrobeny z kosočtverce a šestiúhelníků, snadno se umisťují vedle sebe s protiskluzovým povrchem. Perfektní pro zakrytí podlah a dokonce i pro stěny ke snížení rušivých zvuků. Kousky přicházejí ve 2 různých druzích. Světle růžové kousky jsou ručně všívané do vlny NZ s vyšívanými liniemi v banánových vláknech. Modré kousky jsou vytištěny na vlně.

Elektrická Kytara

Eagle

Elektrická Kytara Eagle představuje nový koncept elektrické kytary založený na lehkém, futuristickém a sochařském designu s novým designovým jazykem inspirovaným filozofií Streamline a Organic design. Forma a funkce sjednocené v celé entitě s vyváženými proporcemi, propletenými objemy a elegantními liniemi se smyslem pro tok a rychlost. Pravděpodobně jedna z nejlehčích elektrických kytar na skutečném trhu.