Designový Časopis
Designový Časopis
Stůl

Chiglia

Stůl Čiglia je sochařský stůl, jehož tvary připomínají tvar lodi, ale také představují srdce celého projektu. Koncept byl studován na základě modulárního vývoje vycházejícího ze zde navrhovaného základního modelu. Linearita rybinového paprsku v kombinaci s možností obratlů volně se klouzat po něm, zaručuje stabilitu stolu a umožňuje jeho délkový vývoj. Díky těmto vlastnostem je snadno přizpůsobitelný cílovému prostředí. Pro získání požadovaných rozměrů stačí zvětšit počet obratlů a délku paprsku.

Hodiny

Reverse

Hodiny Zatímco čas ubíhá, hodiny zůstaly stejné. Reverzní není obyčejné hodiny, je to obrácený, minimalistický design hodin s jemnými změnami, díky nimž je jedinečný. Ruka směřující dovnitř se otáčí uvnitř vnějšího prstence, aby indikovala hodinu. Malá ruka směřující ven stojí sama a otáčí se, aby ukazovala minuty. Reverzní byl vytvořen odstraněním všech prvků hodin s výjimkou jeho válcové základny, odtud převzala představivost. Účelem tohoto designu hodin je připomenout vám čas.

Jídelní Stůl

Ska V29

Jídelní Stůl Masivní stůl z přírodního modřínového dřeva zpracovaný číslicovými kontrolními stroji a dokončený ručně, zvláštností je tvar, který připomíná polohu stromů, zbořený bouří Vaia, která zasáhla Dolomity a představoval osy z masivního dřeva modřín samotný. Ručně leštěný povrch dělá povrch neprůhledným a hladkým na dotek a zvyšuje jeho žíly a tvary. Základna, vyrobená z práškově lakované oceli, představuje borový les před bouří.

Kinetická Elektronická Bicí Show

E Drum

Kinetická Elektronická Bicí Show Inspirován gyrosphere. Přehlídka kombinuje řadu prvků, které společně vytvářejí neobyčejný zážitek. Instalace mění svůj tvar a vytváří dynamické prostředí, ve kterém bubeník hraje. Edrum narušuje bariéru mezi zvukovým světlem a prostorem, každá nota se promítá do světla.

Sklenice Na Víno

30s

Sklenice Na Víno Sklenice na víno 30. let od společnosti Saara Korppi je speciálně navržena pro bílé víno, ale lze ji použít i pro jiné nápoje. Byl vyroben v horkém obchodě pomocí starých technik foukání skla, což znamená, že každý kus je jedinečný. Cílem společnosti Saara je navrhnout vysoce kvalitní sklo, které vypadá zajímavě ze všech úhlů pohledu, a když je naplněno kapalinou, umožňuje světlo odrážet se z různých úhlů a navíc si užívat pití. Její inspirace pro sklenku na víno z 30. let vychází z jejího předchozího designu sklenice na koňak z 30. let. Oba výrobky sdílejí tvar poháru a hravost.

Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený ve starověké nomádské technice chráněné Seznamem nehmotného kulturního dědictví UNESCO, který potřebuje naléhavé zajištění, přináší díky vlněným odstínům vlny a jemnému ručnímu šití, které vytváří objemovou texturu, to nejlepší z vlny. Tento koberec je vyroben ze 100% ručně a je vyroben z přírodních odstínů vlny a nažloutlého tónu obarveného cibulovou skořápkou. Zlatá nit, která prochází kobercem, vydává prohlášení a připomíná vlasy volně tekoucí ve větru - vlasy kočovné bohyně Umay - ochránce žen a dětí.