Designový Časopis
Designový Časopis
Veřejná Oblast

Quadrant Arcade

Veřejná Oblast Pasáž třídy II uvedená na seznamu byla přeměněna na příjemnou pouliční přítomnost uspořádáním správného světla na správném místě. Obecně se okolní osvětlení používá holisticky a jeho účinky jsou hierarchicky uspořádány, aby se dosáhlo variací ve vzorcích světla, které vytvářejí zájem a podporují zvýšené využívání prostoru. Strategické začlenění pro návrh a umístění přívěsu dynamického prvku bylo řízeno společně s umělcem tak, aby se vizuální efekty zdály jemnější než ohromující. S blednutím denního světla je elegantní struktura zvýrazněna rytmem elektrického osvětlení.

Název projektu : Quadrant Arcade, Jméno designérů : Cehao Yu, Jméno klienta : AECOM.

Quadrant Arcade Veřejná Oblast

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.