Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Náušnice

Blue Daisy

Multifunkční Náušnice Daisy's jsou složené květiny se dvěma květy spojenými do jedné, vnitřní sekce a vnější okvětní sekce. Symbolizuje vzájemné propojení dvou představujících pravou lásku nebo konečné pouto. Design se mísí v jedinečnosti květu sedmikrásky, což umožňuje nositeli nosit modrou sedmikrásku několika způsoby. Výběr modrých safírů pro okvětní lístky má zdůraznit inspiraci pro naději, touhu a lásku. Žluté safíry zvolené pro centrální okvětní lístek pohltí nositele, aby pocítil pocit radosti a hrdosti, což nositeli poskytne naprostý klid a důvěru v zobrazování jeho elegance.

Přívěsek

Eternal Union

Přívěsek Věčná unie Olgy Yatskaerové, profesionální historičky, která se rozhodla věnovat nové kariéře klenotníka, vypadá jednoduše, ale má smysl. Někteří v něm najdou nádech keltských šperků nebo dokonce Heraklesův uzel. Kus představuje jeden nekonečný tvar, který vypadá jako dva propojené tvary. Tento efekt je vytvářen pomocí mřížkovitých čar vyrytých nad kusem. Jinými slovy - oba jsou spolu svázáni jako jeden a ten je spojením obou.

Kolekce Šperků

Ataraxia

Kolekce Šperků Cílem projektu je v kombinaci s módou a pokročilou technologií vytvořit šperky, které mohou staré gotické prvky proměnit v nový styl a diskutovat o potenciálu tradičních v současném kontextu. Se zájmem o to, jak gotické vibrace ovlivňují publikum, se projekt snaží vyvolat jedinečný individuální zážitek hravou interakcí, zkoumáním vztahu mezi designem a nositeli. Syntetické drahokamy, jako nižší eko-otiskovací materiál, byly rozřezány na neobvykle ploché povrchy, aby vrhaly své barvy na kůži, aby se zvýšila interakce.

Collier

Eves Weapon

Collier Eveova zbraň je vyrobena z 750 karátového růžového a bílého zlata. Obsahuje 110 diamantů (20,2ct) a skládá se ze 62 segmentů. Všechny mají dva zcela odlišné vzhledy: V bočním pohledu jsou segmenty ve tvaru jablka, v pohledu shora jsou vidět čáry ve tvaru písmene V. Každý segment je rozdělen do strany, aby vytvořil pružinový zatěžovací efekt, který drží diamanty - diamanty jsou drženy pouze tahem. To s výhodou zdůrazňuje jas, brilanci a maximalizuje viditelnou záři diamantu. To umožňuje extrémně lehký a jasný design, navzdory velikosti náhrdelníku.

Prsten

Wishing Well

Prsten Když navštívila růžovou zahradu ve svých snech, přišla Tippy na přání, které bylo dobře obklopeno růžemi. Tam se podívala do studny, uviděla odraz nočních hvězd a přála si. Noční hvězdy jsou reprezentovány diamanty a rubín symbolizuje její nejhlubší vášeň, sny a naděje, které vytvořila na přání. Tento design má vlastní růžovou broušenou, šestihrannou rubínovou dráp z 14 K zlaceného zlata. Malé listy jsou vyřezány, aby zobrazovaly strukturu přírodních listů. Prstencový pás podepírá plochý vrchol a mírně se zakřivuje směrem dovnitř. Velikosti prstenů je třeba vypočítat matematicky.

Tote Bag

Totepographic

Tote Bag Topograficky inspirovaný designový tote bag, který bude sloužit jako snadné přenášení, zejména v těch rušných dnech strávených nakupováním nebo provozováním pochůzek. Kapacita tašky Tote je jako hora a pojme nebo nese mnoho věcí. Kostra věštce tvoří celkovou strukturu sáčku, topografická mapa je povrchovým materiálem stejně jako nerovný horský povrch.