Designový Časopis
Designový Časopis
Dámská Kolekce

Hybrid Beauty

Dámská Kolekce Konstrukce kolekce Hybrid Beauty spočívá v použití roztomilosti jako mechanismu přežití. Založené roztomilé rysy jsou stuhy, volánky a květiny, které jsou předělány tradičními technikami výroby vinařství a couture. Tím se obnovují staré techniky couture na moderní hybrid, který je romantický, tmavý, ale také věčný. Celý proces designu Hybrid Beauty podporuje udržitelnost a vytváří nadčasové vzory.

Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, designér kruhu Ohgi, vydal s tímto prstenem symbolickou zprávu. Její inspirace prstenu pocházela z pozitivních významů, které mají japonští skládací fanoušci a jak moc jsou v japonské kultuře milovaní. K materiálu používá 18 K žluté zlato a safír a vyzařují luxusní auru. Skládací ventilátor navíc sedí na kruhu v úhlu, který dává jedinečnou krásu. Její design je jednotou mezi Východem a Západem.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo byl navržen tak, aby povzbudil lidi, aby znovu navštívili hravou stránku života, která se obvykle ztratí, když dorazí dospělost. Návrhář byl inspirován vzpomínkami na pozorování jejího syna, jak si hraje s jeho barevnou magickou kostkou. Uživatel může hrát s kroužkem otáčením dvou nezávislých modulů. Tímto způsobem lze sladit nebo nesoulad barevných sad drahokamů nebo polohy modulů. Kromě hravého aspektu má uživatel možnost každý den nosit jiný prsten.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Tančící perly mezi řvoucími mořskými vlnami, jsou výsledkem inspirace oceánem a perlami a jedná se o 3D modelový prsten. Tento prsten je navržen s kombinací zlata a barevných perel se speciální strukturou pro realizaci pohybu perel mezi řvoucími vlnami oceánu. Průměr trubky byl zvolen v dobré velikosti, což činí konstrukci dostatečně robustní, aby byl model vyrobitelný.

Kolekce Šperků

Biroi

Kolekce Šperků Biroi je 3D tištěná série šperků, která je inspirována legendárním fénixem z nebe, který se vrhne do plamenů a znovu se zrodí ze svého vlastního popela. Dynamické linie tvořící strukturu a vzor Voronoi rozprostřený na povrchu symbolizují fénixe, který ožívá z hořících plamenů a letí k obloze. Vzor mění velikost, aby přetékal po povrchu, což dává struktuře pocit dynamiky. Design, který sám o sobě předvádí sochařskou přítomnost, dodává nositeli odvahu udělat krok vpřed tím, že vykreslí svou jedinečnost.