Designový Časopis
Designový Časopis
Kaple

Coast Whale

Kaple Bionická forma velryby se stala jazykem této kaple. Velryba uvízla na pobřeží Islandu. Člověk může vstoupit do svého těla pomocí nízkého rybího tuku a zažít perspektivu velryby při pohledu na oceán, kde je pro lidi snazší přemýšlet o zanedbávání zhoršování životního prostředí. Nosná konstrukce padá na pláž, aby bylo zajištěno minimální poškození přírodního prostředí. Díky přírodním a ekologickým materiálům je tento projekt turistickou destinací, která vyžaduje ochranu životního prostředí.

Transformativní Pneumatika

T Razr

Transformativní Pneumatika V blízké budoucnosti je na vzestupu rozvoj elektrické dopravy. Jako výrobce autodílů Maxxis neustále přemýšlí, jak dokáže navrhnout proveditelný inteligentní systém, který by se mohl tohoto trendu účastnit a dokonce ho urychlit. T Razr je inteligentní pneumatika vyvinutá pro potřeby. Vestavěné senzory aktivně detekují různé jízdní podmínky a poskytují aktivní signály k transformaci pneumatiky. Zvětšené běhouny se protahují a mění kontaktní oblast v reakci na signál, a tak zlepšují trakční výkon.

Čajovar

Grundig Serenity

Čajovar Serenity je moderní výrobce čaje, který se zaměřuje na radostné uživatelské zážitky. Projekt se zaměřuje především na estetické prvky a uživatelský zážitek, protože hlavním cílem je odlišit produkt od stávajících. Dok pro výrobu čaje je menší než tělo, které umožňuje produktu dívat se po zemi, což přináší jedinečnou identitu. Mírně zakřivené tělo v kombinaci s krájenými povrchy také podporuje jedinečnou identitu produktu.

Lustr

Lory Duck

Lustr Kachna Lory je navržena jako závěsný systém sestavený z modulů z mosazi a epoxidového skla, z nichž každý připomíná kachnu bez námahy klouzající chladnou vodou. Moduly také nabízejí konfigurovatelnost; dotykem lze každý nastavit tak, aby směřoval do libovolného směru a visel v jakékoli výšce. Základní tvar lampy se zrodil relativně rychle. K vytvoření dokonalé rovnováhy a nejlepšího vzhledu ze všech možných úhlů však bylo zapotřebí měsíců výzkumu a vývoje s bezpočtem prototypů.

Dámská Kolekce

Hybrid Beauty

Dámská Kolekce Konstrukce kolekce Hybrid Beauty spočívá v použití roztomilosti jako mechanismu přežití. Založené roztomilé rysy jsou stuhy, volánky a květiny, které jsou předělány tradičními technikami výroby vinařství a couture. Tím se obnovují staré techniky couture na moderní hybrid, který je romantický, tmavý, ale také věčný. Celý proces designu Hybrid Beauty podporuje udržitelnost a vytváří nadčasové vzory.

Lehký Portál Budoucí Železniční Město

Light Portal

Lehký Portál Budoucí Železniční Město Light Portal je mistrovským plánem Yibin Highspeed Rail City. Reforma životního stylu doporučuje všem věkům po celý rok. Vedle vysokorychlostního železničního nádraží Yibin, které fungovalo od června 2019, se středisko Yibin Grónsko skládá ze 160 metrů vysokých kombinovaných dvojčat, které integrují architekturu a přírodu s 1 km dlouhým krajinářským bulvárem. Yibin má historii více než 4000 let, akumulace moudrosti a kultury stejně jako sediment v řece znamenal rozvoj Yibinu. Twin Towers slouží jako lehký portál k vedení návštěvníků a také jako orientační bod pro shromáždění obyvatel.