Designový Časopis
Designový Časopis
Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, designér kruhu Ohgi, vydal s tímto prstenem symbolickou zprávu. Její inspirace prstenu pocházela z pozitivních významů, které mají japonští skládací fanoušci a jak moc jsou v japonské kultuře milovaní. K materiálu používá 18 K žluté zlato a safír a vyzařují luxusní auru. Skládací ventilátor navíc sedí na kruhu v úhlu, který dává jedinečnou krásu. Její design je jednotou mezi Východem a Západem.

Otvírák Na Dopisy

Memento

Otvírák Na Dopisy Vše začíná vděčným. Řada otvíráků dopisů, která odráží povolání: Memento není jen sada nástrojů, ale také řada objektů, které vyjadřují vděčnost a pocity uživatele. Díky sémantice produktů a jednoduchým obrázkům různých profesí, návrhy a jedinečné způsoby, jak se každý kus Memento používá, poskytují uživateli různé upřímné zážitky.

Japonská Restaurace A Bar

Dongshang

Japonská Restaurace A Bar Dongshang je japonská restaurace a bar v Pekingu, který se skládá z bambusu v různých formách a velikostech. Vize projektu spočívala v vytvoření jedinečného prostředí restaurace propojením japonské estetiky s prvky čínské kultury. Tradiční materiál se silným napojením na umění a řemesla obou zemí pokrývá stěny a stropy a vytváří tak intimní prostředí. Přírodní a udržitelný materiál symbolizuje anti-urbanistickou filozofii čínského klasického příběhu, Sedm mudrců bambusového háje a interiér evokuje pocit stolování v bambusovém háji.

Křeslo

Osker

Křeslo Osker vás okamžitě zve, abyste si sedli a relaxovali. Toto křeslo má velmi výrazný a zakřivený design poskytující charakteristické vlastnosti, jako jsou dokonale vytvořené dřevěné truhlářské výrobky, kožené područky a odpružení. Mnoho detailů a použití vysoce kvalitních materiálů: kůže a masivní dřevo zaručují moderní a nadčasový design.

Dům

Zen Mood

Dům Zen Mood je koncepční projekt zaměřený na 3 klíčové faktory: Minimalismus, přizpůsobivost a estetika. Jednotlivé segmenty jsou připojeny a vytvářejí různé tvary a použití: lze generovat domy, kanceláře nebo showroomy pomocí dvou formátů. Každý modul byl navržen s rozměry 3,20 x 6,00 m uspořádanými v 19 m² v 01 nebo 02 podlažích. Přepravu zajišťují převážně nákladní vozidla, lze ji také dodat a nainstalovat během jednoho dne. Jedná se o jedinečný moderní design, který vytváří jednoduché, živé a kreativní prostory umožněné čistou a industrializovanou konstruktivní metodou.

Wayfinding Systém

Airport Bremen

Wayfinding Systém Vysoce kontrastní moderní design a jasné informace Hirarchie odlišuje nový systém. Orientační systém funguje rychle a pozitivně přispěje ke kvalitě služeb, které letiště nabízejí. Nejdůležitější prostředky vedle použití nového písma, výrazného prvku šipky zavedení různých, vysoce kontrastních barev. Jednalo se zejména o funkční a psychologické aspekty, jako je dobrá viditelnost, čitelnost a záznam informací bez bariér. Používají se nové hliníkové pouzdra s moderním, optimalizovaným osvětlením LED. Byly přidány signage věže.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.