Designový Časopis
Designový Časopis
Kancelář

Phuket VIP Mercury

Kancelář Na základě tématu otevřenosti a hloubkového zkoumání značky prozkoumal návrh a vytvořil vizuální integraci vizuální rozšiřitelnosti a příběhu značky s planetou jako hlavním tvůrčím prvkem. Plán vyřešil následující tři problémy s novými vizuálními myšlenkami: Rovnováha prostorové otevřenosti a funkcí; Rozdělení a kombinace funkčních oblastí prostoru; Pravidelnost a změna základního prostorového stylu.

Web

Travel

Web Návrh používal minimalistický styl, aby se nepřetěžovalo uživatelské prostředí zbytečnými informacemi. Je také velmi obtížné používat minimalistický styl v cestovním ruchu, protože souběžně s jednoduchým a jasným designem musí uživatel získat úplné informace o svém cestování a to není snadné kombinovat.

Šálek A Podšálek

WithDelight

Šálek A Podšálek Servírování kousnutí sladké dobroty na straně kávy je součástí mnoha různých kultur, protože je zvykem servírovat šálek kávy s tureckým potěšením v Turecku, biscotti v Itálii, churros ve Španělsku a data v Arábii. U konvenčních talířů se však tyto pochoutky posouvají směrem k horkému kávovému šálku a lepí se nebo se z rozlité kávy vlhnou. Aby se tomu zabránilo, má tento šálek kávy talířek s vyhrazenými otvory, které udržují kávové pochoutky na svém místě. Vzhledem k tomu, že káva je jedním z typických horkých nápojů, má zlepšování kvality pití kávy důležitý význam v každodenním životě.

Branding A Balení

Leman Jewelry

Branding A Balení Vizuální řešení nové identity Leman Jewelry bylo kompletním novým systémem odhalujícím luxus, vynikající, ale sofistikovaný a minimální pocit. Nové logo inspirované Lemanovým pracovním procesem, jejich haute couture design service, vytvořením všech diamantových tvarů obklopujících symbol hvězdy nebo jiskru, vytvořením sofistikovaného symbolu a také ozvěnou zářícího účinku diamantu. V návaznosti na to byly vyrobeny všechny materiály s vysoce kvalitními detaily, které zvýrazňují a obohacují luxus všech vizuálních prvků nové značky.

Výstava

LuYu

Výstava Umění ovlivňuje život a život přináší hlubokou reflexi a interpretaci umění. Vzdálenost mezi uměním a životem může být v každodenním dojíždění. Pokud budete jíst každé jídlo pečlivě, můžete svůj život změnit v umění. Designérova tvorba je také umění, které se vyrábí podle jeho vlastních myšlenek. Techniky jsou nástroje a výrazy jsou výsledky. Pouze s myšlenkami budou skutečně dobré práce.

Lobby A Obytná Budova

Light Music

Lobby A Obytná Budova Pro společnost Light Music, rezidenční lobby a salonek, Armand Graham a Aaron Yassin z New York City založili studio A + A chtěli propojit prostor s dynamickým sousedstvím Adamse Morgana ve Washingtonu DC, kde je noční život a hudební scéna z jazzu. jít na punk rock a elektronika byla vždy ústřední. To je jejich tvůrčí inspirace; Výsledkem je jedinečný prostor, který kombinuje nejmodernější metody digitální výroby s tradičními řemeslnými technikami a vytváří tak pohlcující svět s vlastním pulsem a rytmem, který vzdává poctu originální živé hudbě DC.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.