Designový Časopis
Designový Časopis
Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar V dobách high-tech všech digitálních gadgetů, rovinnosti dotykových obrazovek a racionálních jednoobjemových vozidel je projekt Brescia Hommage starou školní dvoumístnou hypercarovou designovou studií, která se považuje za oslavu v době, kdy elegantní jednoduchost, vysoká dotyková materialita, pravidlem hry byla syrová síla, čistá krása a přímé spojení mezi člověkem a strojem. V době, kdy stateční a důmyslní muži jako Ettore Bugatti vytvořili mobilní zařízení, která ohromila svět.

Bazény

Termalija Family Wellness

Bazény Termalija Family Wellness je nejnovější ze série projektů, které Enota za posledních patnáct let vybudovala v Terme Olimia a završuje úplnou transformaci lázeňského komplexu. Při pohledu z dálky je tvar, barva a měřítko nové seskupené struktury čtyřstěnných svazků pokračováním shluku okolních venkovských budov, vizuálně zasahujících do srdce komplexu. Nová střecha působí jako velký letní stín a neuzavírá žádný vzácný vnější prostor.

Automatický Odšťavňovač

Toromac

Automatický Odšťavňovač Toromac je speciálně navržen s jeho silným vzhledem, aby přinesl nový způsob konzumace čerstvě vymačkané pomerančové šťávy. Je vyroben pro maximální extrakci šťávy, je určen pro restaurace, kavárny a supermarkety a jeho prvotřídní design umožňuje přátelský zážitek dodávající chuť, zdraví a hygienu. Má inovativní systém, který stříhá ovoce svisle a stlačuje poloviny rotačním tlakem. To znamená, že maximálního výkonu je dosaženo bez stlačení nebo dotyku skořepiny.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Návrh štítku na pivo v secesním stylu. Štítek s pivem také obsahuje mnoho podrobností o procesu vaření. Konstrukce se také hodí na dvě různé láhve. To lze provést jednoduše vytištěním návrhu na 100 procent displeji a 70 procent velikosti. Štítek je připojen k databázi, která zajišťuje, že každá láhev obdrží jedinečné číslo plnění.

Identita Značky

BlackDrop

Identita Značky Toto je osobní projekt strategie a identity značky. BlackDrop je řetězec obchodů a značek, který prodává a distribuuje kávu. BlackDrop je osobní projekt původně vyvinutý tak, aby určoval tón a kreativní směr pro osobní kreativní tvůrčí činnost na volné noze. Tato značka byla vytvořena za účelem umístění Aleks jako důvěryhodného konzultanta značky ve spouštěcí komunitě. BlackDrop je zkratka pro úhlednou, moderní a transparentní značku pro spuštění, která si klade za cíl stát se nadčasovou, rozpoznatelnou a špičkovou značkou v oboru.

Fotografická Řada

U15

Fotografická Řada Projekt umělců využívá vlastnosti budovy U15 k vytvoření spojení s přírodními prvky přítomnými v kolektivní fantazii. S využitím struktury budovy a jejích částí, jako jejích barev a tvarů, se snaží evokovat specifičtější místa, jako je čínský kamenný les, americká Ďáblova věž, jako obecné přírodní ikony, jako jsou vodopády, řeky a skalnaté svahy. Aby uměli interpretovat každý obrázek, umělci prozkoumávají budovu minimalistickým přístupem, využívající různé úhly a perspektivy.