Designový Časopis
Designový Časopis
Prodejní Kanceláře

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodejní Kanceláře S vodní hladinou jako zrcadlem je vynesen výškový obraz budovy; u sochařství a výsadby jako prvků je zájem vody vytvářen prostřednictvím dekorace; s plovoucí výsadbou a měnícími se fontánami a uměleckými světly se vytváří zájem ; S vodou jako duší je kombinace umění a funkce odvozena přes bod zlomu vesmíru; široký bazén, na slunci, vodní vlnky, jasné a průhledné, zářící, skrz jasnou vodu, jasně vidí postoj každé dlaždice, zdá se, že obecně také čistí lidskou mysl.

Bydlení S Více Jednotkami

Best in Black

Bydlení S Více Jednotkami Best in Black je projekt, jehož cílem je vytvoření nového druhu bytového domu. Interiérový design bytů představuje průmyslový design, který odpovídá mexické architektuře, vybrané materiály promítají smysl pro zázrak ve veřejných prostorách a teplý vzhled bytů, což je v kontrastu s čistou, střízlivou fasádou. Čtyři fasády jsou jasně inspirovány náhodným rozmístěním herních tvarů Tetris tvořících stěny a okna budovy a vytvářejí osvětlené atmosféry, které vytvářejí pohodlí pro uživatele.

Luxusní Hybridní Piano

Exxeo

Luxusní Hybridní Piano EXXEO je elegantní hybridní klavír pro moderní prostory. Je to jedinečný tvar ztělesňující trojrozměrné spojení zvukových vln. Zákazníci si mohou své piano plně přizpůsobit tak, aby bylo v souladu s jeho okolím jako dekorativní umělecké dílo. Toto špičkové klavír je vyroben z exotických materiálů, jako jsou uhlíkové vlákno, prvotřídní automobilová kůže a hliníkový hliník. obnovuje široký dynamický rozsah klavírů prostřednictvím zvukového systému reproduktorů o výkonu 200 W, 9. Jeho vyhrazená vestavěná baterie umožňuje klavíru hrát až 20 hodin na jedno nabití.

Prodej Dům

Zhonghe Kechuang

Prodej Dům Tento projekt sleduje hloubku a přesnost materiálu, technologie a prostoru a zdůrazňuje integritu funkce, struktury a formy. Díky kombinaci světelného efektu a nových materiálů tvoří ty nejlepší estetické prvky, aby se dosáhlo cíle špičkového designu, aby lidé získali neomezený smysl pro technologické využití.

Bytový Dům

Casa Lupita

Bytový Dům Casa Lupita vzdává hold klasické koloniální architektuře Merida v Mexiku a jeho historických čtvrtích. Tento projekt zahrnoval restaurování casona, které je považováno za památkové místo, jakož i architektonického, interiérového, nábytkového a krajinářského designu. Koncepčním předpokladem projektu je vedle sebe koloniální a současná architektura.

Cifi Kobliha Mateřská Škola

CIFI Donut

Cifi Kobliha Mateřská Škola Mateřská škola CIFI Donut je součástí obytné komunity. Za účelem vytvoření předškolního vzdělávacího místa spojujícího praktičnost a krásu se snaží zkombinovat prodejní prostor se vzdělávacím prostorem. Prostřednictvím prstencové struktury spojující trojrozměrné prostory jsou budova a krajina harmonicky integrovány a vytvářejí místo činnosti plné zábavy a vzdělávacího významu.