Designový Časopis
Designový Časopis
Bytový Dům

Abstract House

Bytový Dům Rezidence využívá moderní estetiku při zachování centrálního nádvoří, které evokuje tradiční kuvajtskou praxi při stavbě domů. Zde může rezidence uznat minulost i přítomnost bez střetu. Funkce vody u schodů hlavních dveří se vynoří ven, sklo od podlahy ke stropu pomáhá udržovat otevřenější prostory a umožňuje uživatelům bez námahy přecházet mezi vnějšími a vnitřními, minulými a současnými.

Restaurace

Chuans Kitchen II

Restaurace Chuan's Kitchen II, která jako médium bere jak černou kameninu Sichuan Yingjing, tak i těžené zemní materiály, je experimentální restaurace postavená na současném experimentu tradičního lidového umění. Prolomit hranici materiálů a prozkoumat moderní formu tradičního lidového umění, Infinity Mind vytáhl těsnění vyhozená po procesu vypalování černého kameniny Yingjing a použila je jako hlavní dekorační prvek v Chuan's Kitchen II.

Kavárna

Hunters Roots

Kavárna V reakci na brief pro moderní, čistou estetiku byl vytvořen interiér inspirovaný dřevěnými ovocnými bednami používanými v abstraktní podobě. Krabice zaplňují prostory a vytvářejí impozantní, téměř jeskynní sochařskou formu, která je však vytvořena z jednoduchých a rovných geometrických tvarů. Výsledkem je čistý a kontrolovaný prostorový zážitek. Chytrý design také maximalizuje omezený prostor proměnou praktických přípravků v dekorativní prvky. Světla, skříně a police přispívají k koncepci designu a sochařskému vizuálu.

Servisní Kancelář

Miyajima Insurance

Servisní Kancelář Koncepce projektu je „propojit kancelář s městem“ s využitím životního prostředí. Místo se nachází na místě, kde je přehled města. K dosažení tohoto cíle jsou přijaty prostory ve tvaru tunelu, které prochází od vstupní brány až po konec kancelářských prostor. Linie stropního dřeva a černá mezera, která je osazena světly a klimatizačními zařízeními, zdůrazňují směr do města.

Čalouněné Akustické Panely

University of Melbourne - Arts West

Čalouněné Akustické Panely Naším úkolem bylo dodávat a instalovat velké množství akustických panelů zabalených do tkaniny různých velikostí, úhlů a tvarů. Počáteční prototypy změnily jak konstrukci, tak fyzický způsob instalace a zavěšení těchto panelů od stěn, stropů a spodní strany schodišť. V tuto chvíli jsme si uvědomili, že současné proprietární závěsné systémy pro stropní panely nejsou pro naše potřeby přiměřené a navrhujeme vlastní.

Restaurace

Yuyuyu

Restaurace V současné době existuje v Číně na trhu mnoho těchto smíšených návrhů, obvykle založených na tradičních vzorech, ale s moderními materiály nebo novými výrazy. Yuyuyu je čínská restaurace, návrhář vytvořil nový způsob, jak vyjádřit orientální design, novou instalaci složenou z čar a teček, které se prodlužují od dveří dovnitř restaurace. Se změnou doby se mění také estetické uznání lidí. Pro moderní orientální design je inovace velmi nezbytná.