Designový Časopis
Designový Časopis
Náhrdelník

Extravaganza

Náhrdelník Elegantní koláž inspirovaná límci, starověké ozdoby na krku, které můžete vidět na mnoha krásných obrazech XVI a XVII století. Vyznačuje se moderním a moderním designem, zjednodušuje typický styl ruffů a snaží se učinit jej moderním a moderním. Sofistikovaný efekt, který dává uživateli eleganci a používá černé nebo bílé barvy, umožňuje množství kombinací s moderním a čistým designem. Jednodílný náhrdelník, pružný a lehký. Je to vzácný materiál, ale s vysoce módním působivým designem, díky němuž není tento klenot jen klenotem, ale i jako ozdoba nového těla.

Program Událostí Designu

Russian Design Pavilion

Program Událostí Designu výstavy, soutěže o design, workshopy, vzdělávací konzultační a publikační projekty zaměřené na propagaci ruských designérů a značek v zahraničí. Naše aktivity stimulují rusky mluvící designéry, aby si prostřednictvím mezinárodních projektů zdokonalovali své znalosti a dovednosti a pomohli jim pochopit jejich roli v komunitě návrhářů, jak propagovat a zvyšovat konkurenceschopnost svých produktů a vytvářet skutečné inovace.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Jedná se o produkt, který slouží současně jako funkce a krása, kořeněné nádechem kultury a kořenů. „Pozitivní a negativní“ paravant funguje jako nastavitelná a mobilní překážka v soukromí, která nevyčnívá ani nenarušuje prostor. Islámský motiv poskytuje krajkový efekt, který je odečten a obrácen od materiálu Corian / Resin. Podobně jako jin jin jang, vždy je v dobru vždy něco dobrého a v dobrém vždy trochu špatného. Když slunce zapadá do „pozitivního a negativního“, je to opravdu jeho zářící okamžik a geometrické stíny malovat místnost.

Koktejlový Bar

Gamsei

Koktejlový Bar Když byl Gamsei otevřen v roce 2013, byl hyper-lokalizmus zaveden do oblasti praxe, která byla do té doby omezena hlavně na scénu jídla. V Gamsei jsou ingredience na koktejly buď divoce krmeny nebo pěstovány místními artesiánskými farmáři. Interiér baru je jasným pokračováním této filozofie. Stejně jako koktejly i Buero Wagner nakupoval všechny materiály lokálně a úzce spolupracoval s místními výrobci na výrobě řešení na míru. Gamsei je zcela integrovaný koncept, díky kterému se z pití koktejlu stane nový zážitek.

Balení Mořských Plodů

PURE

Balení Mořských Plodů Koncept tohoto nového produktu je „bez“. Jednoduše řečeno, vytvořili jsme neobvykle uvolněný design. Typicky pro konzervované mořské plody jsou tmavé a zaplněné obaly, náš design je „bez“ jakéhokoli optického předřadníku. Na druhé straně je řada také pro alergiky a lidi citlivé na potraviny. Takže to vypadá téměř úmyslně nějaký druh lékařské. Prodej začal v lednu 2013 a je mimořádně úspěšný. Zpětná vazba maloobchodního podnikání je: Čekali jsme velmi dlouho na dobře vypadající a promyšlený koncept. Zákazník to bude milovat.