Designový Časopis
Designový Časopis
Fotografická Řada

U15

Fotografická Řada Projekt umělců využívá vlastnosti budovy U15 k vytvoření spojení s přírodními prvky přítomnými v kolektivní fantazii. S využitím struktury budovy a jejích částí, jako jejích barev a tvarů, se snaží evokovat specifičtější místa, jako je čínský kamenný les, americká Ďáblova věž, jako obecné přírodní ikony, jako jsou vodopády, řeky a skalnaté svahy. Aby uměli interpretovat každý obrázek, umělci prozkoumávají budovu minimalistickým přístupem, využívající různé úhly a perspektivy.

Hodinky

Argo

Hodinky Argo by Gravithin je hodinky, jehož design je inspirován sextantem. Je vybaven rytým dvojitým číselníkem, k dispozici ve dvou odstínech, Deep Blue a Black Sea, na počest mýtických dobrodružství lodi Argo. Srdce bije díky křemennému pohybu Swiss Ronda 705, zatímco safírové sklo a silná kartáčovaná ocel 316L zajišťují ještě větší odolnost. Je také odolný vůči vodě 5ATM. Hodinky jsou k dispozici ve třech různých barvách pouzdra (zlatá, stříbrná a černá), ve dvou odstínech číselníku (Deep Blue a Black Sea) a šesti páskových modelech, ve dvou různých materiálech.

Design Interiéru

Eataly

Design Interiéru Eataly Toronto je přizpůsobena nuancím našeho rostoucího města a je navržena tak, aby zlepšovala a rozšiřovala sociální výměny prostřednictvím univerzálního katalyzátoru skvělé italské kuchyně. Je pouze vhodné, že tradiční a trvalá „passeggiata“ je inspirací pro design pro Eataly Toronto. Tento nadčasový rituál vidí, že se Italové každý večer vydávají na hlavní ulici a na náměstí, aby se procházeli a stýkali a občas se zastavili v barech a obchodech podél cesty. Tato série zkušeností vyžaduje nové, intimní pouliční měřítko v Blooru a zálivu.

Sukulentní Vyhrazená Pěstební Krabice

Bloom

Sukulentní Vyhrazená Pěstební Krabice Bloom je sukulentní specializovaná pěstební krabice, která funguje jako stylový bytový nábytek. Poskytuje perfektní podmínky pro pěstování sukulentů. Hlavním cílem produktu je naplnit touhu a péči, pro které žijí v městských oblastech s menším přístupem k zelenému prostředí. Městský život přichází v každodenním životě s mnoha výzvami. To vede lidi k ignorování jejich povahy. Bloom si klade za cíl být mostem mezi spotřebiteli a jejich přirozenými touhami. Produkt není automatizovaný, jeho cílem je pomáhat spotřebitelům. Podpora aplikací umožní uživatelům podnikat kroky s jejich rostlinami, což jim umožní pěstovat.

Kaple

Coast Whale

Kaple Bionická forma velryby se stala jazykem této kaple. Velryba uvízla na pobřeží Islandu. Člověk může vstoupit do svého těla pomocí nízkého rybího tuku a zažít perspektivu velryby při pohledu na oceán, kde je pro lidi snazší přemýšlet o zanedbávání zhoršování životního prostředí. Nosná konstrukce padá na pláž, aby bylo zajištěno minimální poškození přírodního prostředí. Díky přírodním a ekologickým materiálům je tento projekt turistickou destinací, která vyžaduje ochranu životního prostředí.

Transformativní Pneumatika

T Razr

Transformativní Pneumatika V blízké budoucnosti je na vzestupu rozvoj elektrické dopravy. Jako výrobce autodílů Maxxis neustále přemýšlí, jak dokáže navrhnout proveditelný inteligentní systém, který by se mohl tohoto trendu účastnit a dokonce ho urychlit. T Razr je inteligentní pneumatika vyvinutá pro potřeby. Vestavěné senzory aktivně detekují různé jízdní podmínky a poskytují aktivní signály k transformaci pneumatiky. Zvětšené běhouny se protahují a mění kontaktní oblast v reakci na signál, a tak zlepšují trakční výkon.