Designový Časopis
Designový Časopis
Lustr

Lory Duck

Lustr Kachna Lory je navržena jako závěsný systém sestavený z modulů z mosazi a epoxidového skla, z nichž každý připomíná kachnu bez námahy klouzající chladnou vodou. Moduly také nabízejí konfigurovatelnost; dotykem lze každý nastavit tak, aby směřoval do libovolného směru a visel v jakékoli výšce. Základní tvar lampy se zrodil relativně rychle. K vytvoření dokonalé rovnováhy a nejlepšího vzhledu ze všech možných úhlů však bylo zapotřebí měsíců výzkumu a vývoje s bezpočtem prototypů.

Dámská Kolekce

Hybrid Beauty

Dámská Kolekce Konstrukce kolekce Hybrid Beauty spočívá v použití roztomilosti jako mechanismu přežití. Založené roztomilé rysy jsou stuhy, volánky a květiny, které jsou předělány tradičními technikami výroby vinařství a couture. Tím se obnovují staré techniky couture na moderní hybrid, který je romantický, tmavý, ale také věčný. Celý proces designu Hybrid Beauty podporuje udržitelnost a vytváří nadčasové vzory.

Lehký Portál Budoucí Železniční Město

Light Portal

Lehký Portál Budoucí Železniční Město Light Portal je mistrovským plánem Yibin Highspeed Rail City. Reforma životního stylu doporučuje všem věkům po celý rok. Vedle vysokorychlostního železničního nádraží Yibin, které fungovalo od června 2019, se středisko Yibin Grónsko skládá ze 160 metrů vysokých kombinovaných dvojčat, které integrují architekturu a přírodu s 1 km dlouhým krajinářským bulvárem. Yibin má historii více než 4000 let, akumulace moudrosti a kultury stejně jako sediment v řece znamenal rozvoj Yibinu. Twin Towers slouží jako lehký portál k vedení návštěvníků a také jako orientační bod pro shromáždění obyvatel.

Zubní Klinika

Clinique ii

Zubní Klinika Clinique ii je soukromá ortodontická klinika pro vedoucího veřejného mínění a lumináře, který ve své disciplíně uplatňuje a zkoumá nejmodernější techniky a materiály. Architekti předpokládali koncept implantátu založený na ortodontickém typickém použití vysoce přesných zdravotnických prostředků jako konstrukčního principu v celém prostoru. Vnitřní povrchy stěn a nábytek plynule přecházejí do bílé skořápky se stříkáním žlutého korianu, kde jsou implantovány špičkové lékařské technologie.

Megalopolis X Shenzhen Super Centrála

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Centrála Megalopolis X bude novým centrem v srdci větší zátoky, poblíž hranic mezi Hongkongem a Shenzhenem. Územní plán integruje architekturu s pěšími sítěmi, parky a veřejnými prostory. Nadzemní a podzemní dopravní sítě jsou plánovány maximalizací připojení ve městě. Podzemní udržitelná infrastrukturní síť poskytne systémy pro dálkové chlazení a automatické nakládání s odpady bezproblémovým způsobem. Cílem je vytvořit rámec tvůrčích plánů, jak budou města navrhována v budoucnu.

Motýlí Věšák

Butterfly

Motýlí Věšák Věšák na motýly dostal jméno pro svou podobnost s tvarem létajícího motýla. Jedná se o minimalistický nábytek, který lze pohodlně sestavit díky konstrukci oddělených součástí. Uživatelé mohou rychle sestavit závěs holýma rukama. Pokud je nutné se pohybovat, je vhodné po demontáži transportovat. Instalace provádí pouze dva kroky: 1.stack oba rámy dohromady a vytvořte X; a rámečky ve tvaru diamantu na každé straně se překrývají. 2. Posuňte dřevěný kus přes překrývající se rámečky ve tvaru diamantu na obou stranách, abyste rámy přidrželi

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.