Designový Časopis
Designový Časopis
Balení Olivového Oleje

Ionia

Balení Olivového Oleje Protože staří Řekové malovali a navrhovali každou amforu (nádobu) z olivového oleje zvlášť, rozhodli se tak udělat dnes! Oživili a uplatnili toto starodávné umění a tradici v moderní moderní výrobě, kde každá z 2 000 vyrobených lahví má různé vzory. Každá láhev je individuálně navržena. Jedná se o jedinečný lineární design, inspirovaný starořeckými vzory s moderním nádechem, který oslavuje historické dědictví olivového oleje. Není to začarovaný kruh; je to přímá rozvíjející se kreativní linie. Každá výrobní linka vytváří 2000 různých návrhů.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real je Bed and Breakfast na nejmódnějším místě v Lisabonu - Principe Real. Madonna právě koupila dům v této čtvrti. Tento B & B se nachází ve starém paláci z roku 1869, který udržuje staré kouzlo smíchané s moderními interiéry a dodává mu luxusní vzhled a dojem. Tato značka byla povinna začlenit tyto hodnoty do svého loga a aplikací značky, aby odrážela filozofii tohoto jedinečného ubytování. Výsledkem je logo, které kombinuje klasické písmo, připomínající stará čísla dveří, s moderní typografií a detailem stylizované ikony postele v L Real.

Rezidence

Panorama Villa

Rezidence Koncept, který se zmiňuje o struktuře typické vesnice Mani, je koncipován jako řada jednotlivých kamenných fragmentů, které se točí kolem atria, vstupu a obytných prostor. Drsné objemy rezidence otevírají dialog s jejich přirozeným prostředím, zatímco rytmus jejich otvorů buď zajišťuje soukromí, nebo zve na panoramatické pohledy na horizont a vytváří přímý zážitek z postupných a různorodých příběhů. Villa se nachází v Navarino Residences, sbírce luxusních vil pro soukromé vlastnictví v srdci letoviska Navarino Dunes.

Bavorský Design Balení Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavorský Design Balení Piva Ve středověku místní pivovary nechaly své pivo zrát ve více než 600 let starých sklepech pod Norimberským hradem. Na počest této historie se obal „AEcht Nuernberger Kellerbier“ autenticky vrací zpět v čase. Na etiketě piva je ruční kresba hradu sedícího na skalách a dřevěného sudu ve sklepě, zarámovaného písmem ve stylu vintage. Těsnící štítek s ochrannou známkou společnosti „St. Mauritius“ a měděným korunkovým korkem vyjadřují řemeslnou zručnost a důvěru.

Prodejní Centrum

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodejní Centrum Design kombinuje severovýchodní lid s jemností a půvabem jihu, aby umožnil život plný inkluzivního. Chytrý design a kompaktní uspořádání rozšiřují architekturu interiéru. Návrhář využívá jednoduché a mezinárodní designérské dovednosti s čistými prvky a prostými materiály, díky nimž je prostor přirozený, uvolněný a jedinečný. Design je prodejním centrem o rozloze 600 metrů čtverečních, jeho cílem je navrhnout moderní prodejní centrum orientálního povolání, které uklidní srdce rezidenta a zlikviduje vnější hluk. Drž se pomalu a užívej si krásy.

Prodejní Centrum

Yango Poly Kuliang Hill

Prodejní Centrum Tento design si klade za cíl prozkoumat, jak přinést radostný zážitek z předměstského idylického života, který vede lidi k tomu, aby usilovali o dobrý život a vedli je k přechodu k orientálnímu poetickému obydlí. Návrhář využívá moderní a jednoduchý design s přírodními a hladkými materiály. Design se zaměřuje na ducha a zanedbává formu, kombinuje prvky krajinné zenové a čajové kultury, milostné pocity rybářů, deštník z olejového papíru. Prostřednictvím manipulace s detaily vyvažuje funkci a estetiku a dělá život uměleckým.