Designový Časopis
Designový Časopis
Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Konečným cílem otočného stolu Hi-Fi je znovu vytvořit nejčistší a nekontaminovaný zvuk; tato podstata zvuku je koncem i konceptem tohoto designu. Tento zkrášlený produkt je sochou zvuku, která reprodukuje zvuk. Jako gramofon patří mezi jeden z nejúčinnějších dostupných gramofonů Hi-Fi a tento jedinečný výkon je indikován a zesílen díky své jedinečné podobě a designu; spojení formy a funkce v duchovní jednotě ztělesňující talíř Calliope.

Náušnice A Prsten

Vivit Collection

Náušnice A Prsten Kolekce Vivit inspirovaná přírodními formami vytváří zajímavé a zvědavé vnímání podlouhlými tvary a vířícími liniemi. Kusy Vivit se skládají z ohýbaných 18 k žlutých zlatých listů s černým rhodiem na vnějších stranách. Náušnice ve tvaru listu obklopují ušní lalůčky, takže jejich přirozené pohyby vytvářejí zajímavý tanec mezi černou a zlatou - skrývá a odhaluje žluté zlato pod ním. Sinuosita forem a ergonomické atributy této kolekce představují fascinující hru světla, stínů, oslnění a odrazů.

Umyvadlo

Vortex

Umyvadlo Cílem návrhu víru je nalezení nové formy ovlivňující průtok vody u umyvadel, aby se zvýšila jejich účinnost, přispělo k jejich uživatelské zkušenosti a zlepšily se jejich estetické a semiotické vlastnosti. Výsledkem je metafora odvozená z idealizované vírové formy, která označuje odtok a proud vody, který vizuálně označuje celý objekt jako funkční umyvadlo. Tato forma v kombinaci s vodovodním kohoutkem vede vodu do spirálové dráhy, která umožňuje stejné množství vody pokrýt více půdy, což má za následek sníženou spotřebu vody při čištění.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop navrhl a vytvořil designérské studio smallna a vintage galerie založená Piotrem Płoski. Úkol představoval mnoho výzev, protože butik se nachází ve druhém patře činžovního domu, postrádá výkladní skříň a má rozlohu pouhých 80 m2. Zde přišla myšlenka zdvojnásobení oblasti, a to jak využitím prostoru na stropě, tak podlahové plochy. Dosáhne se pohostinné domácí atmosféry, i když je nábytek ve skutečnosti zavěšen vzhůru nohama na strop. Rizikový obchod je navržen proti všem pravidlům (dokonce vzdoruje gravitaci). Plně odráží ducha značky.

Náušnice A Prsten

Mouvant Collection

Náušnice A Prsten Kolekce Mouvant byla inspirována některými aspekty futurismu, jako jsou myšlenky dynamismu a materializace nehmotného majetku, které představil italský umělec Umberto Boccioni. Náušnice a prsten kolekce Mouvant Collection mají několik zlatých fragmentů různých velikostí, svařených tak, aby se dosáhlo iluze pohybu a vytvořilo se mnoho různých tvarů v závislosti na úhlu, který je vizualizován.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" byla vyvinuta jako prémiová vodka. Design je minimalistický, a to jak ve formě láhve, tak v barvách. Jednoduchá válcová láhev a omezená škála barev (bílá, odstíny šedé, černé) zdůrazňují krystalickou čistotu produktu a eleganci a styl minimalistického grafického přístupu.