Designový Časopis
Designový Časopis
Židle

SERENAD

Židle Respektuji všechny židle. Podle mého názoru je jednou z nejdůležitějších, klasických a speciálních věcí v designu interiérů židle. Myšlenka Serenad židle pochází z labuť na vodě, která se otočila a postavila její tvář mezi křídla. Možná zářivý a hladký povrch v židli Serenad s odlišným a zvláštním designem byl vyroben pouze pro velmi zvláštní a jedinečná místa.

Křeslo

The Monroe Chair

Křeslo Úžasná elegance, jednoduchost v myšlence, pohodlná, navržená s ohledem na udržitelnost. Monroe Chair je pokus drasticky zjednodušit výrobní proces při výrobě křesla. Využívá potenciál CNC technologií k opakovanému vystřižení plochého prvku z MDF, tyto prvky se potom rozloží kolem centrální osy a vytvoří tak složitě zakřivené křeslo. Zadní noha postupně morfuje do opěradla a loketní opěrka do přední končetiny, čímž vytváří výraznou estetiku zcela definovanou jednoduchostí výrobního procesu.

Lavička V Parku

Nessie

Lavička V Parku Tento projekt je založen na konceptu „Drop & Forget“, tj. Snadné instalaci na místě s minimálními náklady na instalaci vzhledem k existujícím infrastrukturám městského prostředí. Robustní betonové tekuté formy, pečlivě vyvážené, vytvářejí příjemný a pohodlný zážitek ze sezení.

Obal

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Obal Voda KRYSTAL ztělesňuje podstatu luxusu a wellness v láhvi. Voda KRYSTAL, která má alkalickou hodnotu pH 8 až 8,8 a unikátní minerální složení, přichází v ikonické čtvercové průhledné hranolové láhvi, která připomíná šumivé krystaly a neohrožuje kvalitu a čistotu. Logo značky KRYSTAL je na lahvičce jemně zvýrazněno, což zdůrazňuje další dojem luxusního zážitku. Kromě vizuálního dopadu láhve jsou PET a skleněné láhve čtvercového tvaru recyklovatelné, což optimalizuje obalový prostor a materiály, čímž snižuje celkovou uhlíkovou stopu.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Konečným cílem otočného stolu Hi-Fi je znovu vytvořit nejčistší a nekontaminovaný zvuk; tato podstata zvuku je koncem i konceptem tohoto designu. Tento zkrášlený produkt je sochou zvuku, která reprodukuje zvuk. Jako gramofon patří mezi jeden z nejúčinnějších dostupných gramofonů Hi-Fi a tento jedinečný výkon je indikován a zesílen díky své jedinečné podobě a designu; spojení formy a funkce v duchovní jednotě ztělesňující talíř Calliope.