Designový Časopis
Designový Časopis
Náušnice A Prsten

Mouvant Collection

Náušnice A Prsten Kolekce Mouvant byla inspirována některými aspekty futurismu, jako jsou myšlenky dynamismu a materializace nehmotného majetku, které představil italský umělec Umberto Boccioni. Náušnice a prsten kolekce Mouvant Collection mají několik zlatých fragmentů různých velikostí, svařených tak, aby se dosáhlo iluze pohybu a vytvořilo se mnoho různých tvarů v závislosti na úhlu, který je vizualizován.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" byla vyvinuta jako prémiová vodka. Design je minimalistický, a to jak ve formě láhve, tak v barvách. Jednoduchá válcová láhev a omezená škála barev (bílá, odstíny šedé, černé) zdůrazňují krystalickou čistotu produktu a eleganci a styl minimalistického grafického přístupu.

Brusle Na Měkký A Tvrdý Sníh

Snowskate

Brusle Na Měkký A Tvrdý Sníh Originální sněhová brusle je zde prezentována ve zcela novém a funkčním provedení - v mahagonovém tvrdém dřevě a u běžců z nerezové oceli. Jednou z výhod je, že lze použít tradiční kožené boty s podpatkem, a proto není zapotřebí žádných speciálních bot. Klíčem k praxi brusle je jednoduchá technika vázání, protože design a konstrukce jsou optimalizovány s dobrou kombinací šířky a výšky brusle. Dalším rozhodujícím faktorem je šířka běžců, která optimalizuje řízení bruslení na pevném nebo tvrdém sněhu. Vodicí lišty jsou z nerezové oceli a jsou opatřeny zapuštěnými šrouby.

Pohostinnost Stadionu

San Siro Stadium Sky Lounge

Pohostinnost Stadionu Projekt nových salónků Sky je jen prvním krokem obrovského programu renovace, který AC Milan a FC Internazionale společně s městem Milán provádějí s cílem transformovat stadion San Siro v multifunkčním zařízení schopném pojmout všechny důležité události, kterým bude Milano čelit během nadcházejícího EXPO 2015. Po úspěchu projektu skybox provedla společnost Ragazzi & Partners myšlenku vytvoření nového konceptu pohostinských prostor na hlavním velkém stánku stadionu San Siro.

Struktura Osvětlení

Tensegrity Space Frame

Struktura Osvětlení Světelné rámové světlo Tensegrity využívá principu „méně za více“ společnosti RBFuller k výrobě svítidla používající pouze jeho zdroj světla a elektrický vodič. Tensegrity se stává strukturálním prostředkem, pomocí kterého oba pracují vzájemně v tlaku i v tahu a vytvářejí zdánlivě nespojité pole světla definované pouze jeho strukturální logikou. Jeho škálovatelnost a ekonomika výroby mluví ke komoditě nekonečné konfigurace, jejíž světelná forma elegantně odolává tahu gravitace s jednoduchostí, která potvrzuje paradigma naší epochy: dosáhnout více při menším využití.

Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání

Pupil 108

Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání Žák 108: nejdostupnější konvertibilní zařízení Windows 8 pro vzdělávání. Nové rozhraní a zcela nová zkušenost s učením. Žák 108 překonává světy tabletů a notebooků a přepíná se mezi nimi, aby se zlepšil výkon ve vzdělávání. Windows 8 otevírá nové možnosti učení a umožňuje studentům plně využívat funkce dotykové obrazovky a bezpočet aplikací. Žák 108 je součástí řešení Intel® Education Solutions a je nejdostupnějším a nejvhodnějším řešením pro učebny po celém světě.