Designový Časopis
Designový Časopis
Univerzitní Kavárna

Ground Cafe

Univerzitní Kavárna Nová kavárna „Ground“ slouží nejen k vytvoření sociální soudržnosti mezi fakultou a studenty technické školy, ale také k podpoře interakce mezi členy jiných kateder univerzity a mezi nimi. Při našem návrhu jsme využili neteřeného litého betonu bývalé seminární místnosti vrstvením palety z ořechových prken, perforovaného hliníku a rozštěpeného bluestone přes stěny, podlahu a strop prostoru.

Roly Poly, Pohyblivé Dřevěné Hračky

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pohyblivé Dřevěné Hračky Jak mít duhu? Jak obejmout letní vítr? Vždy se mě dotýkají nějaké jemné věci a cítím se velmi spokojený a šťastný. Jak ukládat a jak vlastnit? Dostatek je stejně dobrý jako svátek. Rád bych formoval různé druhy materiálů jednoduchým a zábavným způsobem. Nechte děti hrát si s nimi, aby poznaly fyzický svět, stimulovaly jejich fantazii a pomohly jim pochopit okolní prostředí.

Luxusní Obuv

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxusní Obuv V roce 2010 byla založena řada „sandálových / tvarovaných šperků“ společnosti Gianluca Tamburini, která se jmenuje Conspiracy. Konspirační obuv bez námahy kombinuje technologii a estetiku. Podpatky a podešve jsou vyrobeny z materiálů, jako je lehký hliník a titan, které se odlévají ve sochařských formách. Silueta obuvi je pak zvýrazněna polodrahokamy a dalšími bohatými ozdobami. Špičková technologie a špičkové materiály tvoří moderní sochu, která má tvar sandálu, ale kde jsou stále vidět dotek a zkušenosti zkušených italských řemeslníků.

Kolébky, Houpací Židle

Dimdim

Kolébky, Houpací Židle Lisse Van Cauwenberge vytvořila toto jedinečné multifunkční řešení, které slouží jako houpací křeslo a také jako kolébka, když jsou dvě křesla Dimdim spojena. Každá z houpacích křesel je vyrobena ze dřeva s ocelovými podpěrami a zakončena ořechovou dýhou. Dvě židle lze k sobě připevnit pomocí dvou skrytých svorek pod sedadlem, které vytvoří dětskou kolébku.

Brož

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brož Charakter a vnější tvar předmětu umožňují změnit nový design ornamentu. V živé povaze se jedno období mění na jiné. Jaro následuje zimu a ráno přichází po noci. Barvy se také mění, stejně jako atmosféra. Tento princip nahrazení, střídání obrazů je posunut vpřed do ozdob «Asie Metamorfóza», kolekce, kde dva různé státy, dva neomezené obrazy odrážející se v jednom objektu. Pohyblivé prvky konstrukce umožňují změnit charakter a vzhled ornamentu.

Kolekce Make-Upů

Kjaer Weis

Kolekce Make-Upů Design kosmetické řady Kjaer Weis překonává základy ženského makeupu do jeho tří základních oblastí použití: rtů, tváří a očí. Navrhli jsme výlisky tvarované tak, aby odrážely funkce, které budou použity k vylepšení: tenká a dlouhá pro rty, velká a hranatá pro tváře, malá a kulatá pro oči. Je zřejmé, že se výlisky otvírají inovativním bočním pohybem, vyfukujícím jako křídla motýla. Tyto výplně, které lze zcela znovu naplnit, jsou záměrně konzervovány, nikoli recyklovány.