Designový Časopis
Designový Časopis
Analogové Hodinky

Kaari

Analogové Hodinky Tento design je založen na standardním 24h analogovém mechanismu (poloviční rychlost hodinové ručičky). Toto provedení je opatřeno dvěma obloukovitými výřezy. Prostřednictvím nich lze vidět otáčky hodin a minut. Hodinová ručička (disk) je rozdělena do dvou segmentů různých barev, které otáčením indikují čas AM nebo PM v závislosti na barvě, která začíná být viditelná. Minutová ruka je viditelná přes větší poloměr oblouku a určuje, která minuta slot odpovídá voličům 0-30 minut (umístěným na vnitřním poloměru oblouku) a 30-60 minutovým slotům (umístěným na vnějším poloměru).

Moderní Oděv Na Šaty

Le Maestro

Moderní Oděv Na Šaty Le Maestro přináší revoluci v oblékání obuvi začleněním titanové paty s přímým laserovým sintrováním (DMLS). Maticový podpatek snižuje vizuální hmotnost části paty a ukazuje strukturální integritu obuvi. Pro doplnění elegantního upíra se používá vysoce zrnitá kůže pro výrazný asymetrický design svršku. Integrace sekce paty do svršku je nyní složena do elegantní a rafinované siluety.

Výzkumné Značky

Pain and Suffering

Výzkumné Značky Tento návrh zkoumá utrpení v různých vrstvách: filozofické, sociální, lékařské a vědecké. Z mého osobního pohledu, že utrpení a bolest přichází v mnoha tvářích a formách, filozofických a vědeckých, jsem si vybral humanizaci utrpení a bolesti jako svůj základ. Studoval jsem analogie mezi symbiotickými v přírodě a symbiotickými v lidských vztazích az tohoto výzkumu jsem vytvořil postavy, které vizuálně reprezentují symbiotické vztahy mezi utrpením a trpícím a mezi bolestí a bolestí. Tento návrh je experimentem a divák je předmětem.

Digitální Umění

Surface

Digitální Umění Éterická povaha díla dává něco hmatatelného. Myšlenka vychází z použití vody jako prvku, který zprostředkuje koncept povrchové úpravy a bytí povrchu. Návrhář má fascinaci tím, že se stal naší identitou a úlohou, kterou v tomto procesu hrají kolem nás. Pro něj „povrchujeme“, když ukazujeme něco ze sebe.

Konvice A Šálky

EVA tea set

Konvice A Šálky Tato svůdně elegantní čajová konvice s odpovídajícími šálky má bezvadný pour a je potěšením účastnit se. Neobvyklý tvar této čajové konvice s výlevkou, která roste z těla, se velmi dobře hodí k dobrému nalití. Poháry jsou všestranné a hmatové, aby se hnízdily ve vašich rukou různými způsoby, protože každý člověk má svůj vlastní přístup k držení šálku. K dostání v lesklé bílé barvě s postříbřeným prstenem nebo černým matným porcelánem s lesklým bílým víkem a bílými obroučkami. Uvnitř je umístěn nerezový filtr. ROZMĚRY: čajník: 12,5 x 19,5 x 13,5 šálků: 9 x 12 x 7,5 cm.

Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny se odrážejí zeitgeist, který je spojován s inteligentními, technologickými a odolnými materiály. High-tech tvář produktu je představována polohrudým karbonovým tělem a zobrazením času (lehké díry). Uhlík nahrazuje kovovou část jako památku minulosti a zdůrazňuje funkční část hodin. Absence centrální části ukazuje, že inovativní LED indikace nahrazuje klasický hodinový mechanismus. Měkké podsvícení lze nastavit podle oblíbené barvy majitele a světelný senzor bude sledovat intenzitu osvětlení.