Designový Časopis
Designový Časopis
Koncept Firemní Architektury

ajando Next Level C R M

Koncept Firemní Architektury Koncept ajando Loft: Informace jsou stavebním materiálem našeho vesmíru. V přístavním okrese Mannheim v Německu byl vytvořen velmi neobvyklý podkroví. Celý tým Ajando zde bude žít a pracovat od ledna 2013. Za konceptem firemní architektury podkroví stojí architekt Peter Stasek a kancelář loftwerk v Karlsruhe. Inspirovalo se to kvantovou fyzikou Wheelera, architekturou Josefa M. Hoffmanna a samozřejmě i informační odborností Ajanda: „Information to the World Go Round“. Text od novináře Ilony Koglinové zdarma

Městský Elektrikář

Lecomotion

Městský Elektrikář Ekologický model LECOMOTION E-trike je ekologický a inovativní tříkolka s elektrickým asistencí inspirovaná vnořenými nákupními vozíky. E-triky LECOMOTION jsou navrženy tak, aby fungovaly jako součást systému sdílení městských kol. Navrženo také k hnízdění v sobě v řadě pro kompaktní skladování a pro usnadnění sběru a pohybu mnoha najednou pomocí kývavých zadních dveří a odnímatelné klikové sady. K dispozici je pomoc při šlapání. Můžete ji použít jako normální kolo, s nebo bez podpůrné baterie. Náklad také umožnil přepravu 2 dětí nebo jednoho dospělého.

Papírnictví

commod – Feines in Holz

Papírnictví „Komodita“ se specializuje na interiérové práce. V souladu s heslem „jemné dřevěné komodity“ společnost realizuje zvláště vysoce exkluzivní rezidenční projekty. Papírnictví mělo toto tvrzení vyhovět. Zmenšené, ale hravé rozvržení bylo realizováno pomocí zvláště smíšené barvy. Papírnictví odráží styl firmy i její ideologii používat pouze nejcennější materiál: Papír je vyroben ze 100% bavlny, obálky skutečné dřevěné dýhy. Vizitky „ztělesňují“ slogan společností vytvořením trojrozměrné místnosti obsahující typické dřevěné výrobky.

Skartovač Papíru

HandiShred

Skartovač Papíru HandiShred je přenosný ruční skartovač papíru, který nevyžaduje žádný externí zdroj energie. Je navržen malý a elegantně, takže jej můžete položit na stůl, do šuplíku nebo kufříku, který vám umožní snadný přístup a roztržení důležitého dokumentu kdykoli a kdekoli. Tento praktický skartovač skvěle pracuje na skartování jakýchkoli dokumentů nebo příjmů, aby bylo zajištěno, že soukromé, důvěrné a jakékoli osobní informace jsou neustále chráněny.

Interakční Tabulka

paintable

Interakční Tabulka Paintable je multifunkční stůl pro každého, může to být obyčejný stůl, kreslicí stůl nebo hudební nástroj. Pomocí různých druhů barev můžete malovat na povrch stolu a vytvářet hudbu se svými přáteli nebo rodinami a povrch přenese kresbu tak, aby se stala barevnou pomocí barevných senzorů. Existují dva způsoby kreslení, kreativní kresba a kresba noty, děti mohou kreslit cokoli, co chtějí vytvořit náhodnou hudbu, nebo použít pravidlo, které navrhujeme, aby vyplnilo barvu na konkrétní pozici, aby vytvořilo dětský rým.