Designový Časopis
Designový Časopis
Brusle Na Měkký A Tvrdý Sníh

Snowskate

Brusle Na Měkký A Tvrdý Sníh Originální sněhová brusle je zde prezentována ve zcela novém a funkčním provedení - v mahagonovém tvrdém dřevě a u běžců z nerezové oceli. Jednou z výhod je, že lze použít tradiční kožené boty s podpatkem, a proto není zapotřebí žádných speciálních bot. Klíčem k praxi brusle je jednoduchá technika vázání, protože design a konstrukce jsou optimalizovány s dobrou kombinací šířky a výšky brusle. Dalším rozhodujícím faktorem je šířka běžců, která optimalizuje řízení bruslení na pevném nebo tvrdém sněhu. Vodicí lišty jsou z nerezové oceli a jsou opatřeny zapuštěnými šrouby.

Pohostinnost Stadionu

San Siro Stadium Sky Lounge

Pohostinnost Stadionu Projekt nových salónků Sky je jen prvním krokem obrovského programu renovace, který AC Milan a FC Internazionale společně s městem Milán provádějí s cílem transformovat stadion San Siro v multifunkčním zařízení schopném pojmout všechny důležité události, kterým bude Milano čelit během nadcházejícího EXPO 2015. Po úspěchu projektu skybox provedla společnost Ragazzi & Partners myšlenku vytvoření nového konceptu pohostinských prostor na hlavním velkém stánku stadionu San Siro.

Struktura Osvětlení

Tensegrity Space Frame

Struktura Osvětlení Světelné rámové světlo Tensegrity využívá principu „méně za více“ společnosti RBFuller k výrobě svítidla používající pouze jeho zdroj světla a elektrický vodič. Tensegrity se stává strukturálním prostředkem, pomocí kterého oba pracují vzájemně v tlaku i v tahu a vytvářejí zdánlivě nespojité pole světla definované pouze jeho strukturální logikou. Jeho škálovatelnost a ekonomika výroby mluví ke komoditě nekonečné konfigurace, jejíž světelná forma elegantně odolává tahu gravitace s jednoduchostí, která potvrzuje paradigma naší epochy: dosáhnout více při menším využití.

Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání

Pupil 108

Konvertibilní Zařízení Pro Vzdělávání Žák 108: nejdostupnější konvertibilní zařízení Windows 8 pro vzdělávání. Nové rozhraní a zcela nová zkušenost s učením. Žák 108 překonává světy tabletů a notebooků a přepíná se mezi nimi, aby se zlepšil výkon ve vzdělávání. Windows 8 otevírá nové možnosti učení a umožňuje studentům plně využívat funkce dotykové obrazovky a bezpočet aplikací. Žák 108 je součástí řešení Intel® Education Solutions a je nejdostupnějším a nejvhodnějším řešením pro učebny po celém světě.

Jídelní Stůl

Chromosome X

Jídelní Stůl Jídelní stůl navržený tak, aby poskytoval posezení pro osm lidí, kteří spolupracují v uspořádání šipek. Vrchol je abstraktní X, vyrobený ze dvou různých kusů zvýrazněných hlubokou čarou, zatímco stejný abstraktní X se odráží na podlaze se základní strukturou. Bílá struktura je vyrobena ze tří různých kusů pro snadnou montáž a přepravu. Kromě toho byl vybrán kontrast teakové dýhy vrchní a bílé pro základnu, aby se zesvětlila spodní část, čímž se klade větší důraz na nepravidelně tvarovanou vrchní část, což poskytuje náznak pro různé interakce uživatelů.

Optická Instalace

Opx2

Optická Instalace Opx2 je optická instalace, která zkoumá symbiotický vztah mezi přírodou a technologií. Vztah, kde vzory, opakování a rytmus popisují jak přirozené formace, tak operace počítačových procesů. Exkluzivní geometrie zařízení, okamžitá neprůhlednost a / nebo hustota jsou podobné fenoménu jízdy na kukuřičném poli nebo vysvětleny v technologii při pohledu na binární kód. Opx2 vytváří složitou geometrii a zpochybňuje vnímání objemu a prostoru.