Designový Časopis
Designový Časopis
Bytový Dům

Casa Lupita

Bytový Dům Casa Lupita vzdává hold klasické koloniální architektuře Merida v Mexiku a jeho historických čtvrtích. Tento projekt zahrnoval restaurování casona, které je považováno za památkové místo, jakož i architektonického, interiérového, nábytkového a krajinářského designu. Koncepčním předpokladem projektu je vedle sebe koloniální a současná architektura.

Cifi Kobliha Mateřská Škola

CIFI Donut

Cifi Kobliha Mateřská Škola Mateřská škola CIFI Donut je součástí obytné komunity. Za účelem vytvoření předškolního vzdělávacího místa spojujícího praktičnost a krásu se snaží zkombinovat prodejní prostor se vzdělávacím prostorem. Prostřednictvím prstencové struktury spojující trojrozměrné prostory jsou budova a krajina harmonicky integrovány a vytvářejí místo činnosti plné zábavy a vzdělávacího významu.

Likér

GuJingGong

Likér Kulturní příběhy předávané lidmi jsou uvedeny na obalu a vzory pití draka jsou pečlivě nakresleny. Drak je v Číně respektován a symbolizuje příznivost. Na obrázku Drak vyjde napít. Protože je přitahováno vínem, vznáší se kolem láhve vína a přidává tradiční prvky, jako je Xiangyun, palác, hora a řeka, což potvrzuje legendu Gujing tribute wine. Po otevření krabice bude existovat vrstva kartonového papíru s ilustracemi, aby krabice měla celkový efekt zobrazení po otevření.

Restaurace

Thankusir Neverland

Restaurace Oblast celého projektu je poměrně velká, náklady na transformaci elektřiny a vody a centrální klimatizaci jsou vysoké, stejně jako další kuchyňské vybavení a vybavení, takže dostupný rozpočet na výzdobu vnitřního prostoru je poměrně omezený, takže návrháři berou „ přírodní krása samotné budovy ", která přináší velké překvapení. Střecha byla upravena instalací střešních světlíků různých velikostí. Během dne slunce svítí skrz světlíky, vytváří přírodu a harmonizuje světelný efekt.

Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, designér kruhu Ohgi, vydal s tímto prstenem symbolickou zprávu. Její inspirace prstenu pocházela z pozitivních významů, které mají japonští skládací fanoušci a jak moc jsou v japonské kultuře milovaní. K materiálu používá 18 K žluté zlato a safír a vyzařují luxusní auru. Skládací ventilátor navíc sedí na kruhu v úhlu, který dává jedinečnou krásu. Její design je jednotou mezi Východem a Západem.

Otvírák Na Dopisy

Memento

Otvírák Na Dopisy Vše začíná vděčným. Řada otvíráků dopisů, která odráží povolání: Memento není jen sada nástrojů, ale také řada objektů, které vyjadřují vděčnost a pocity uživatele. Díky sémantice produktů a jednoduchým obrázkům různých profesí, návrhy a jedinečné způsoby, jak se každý kus Memento používá, poskytují uživateli různé upřímné zážitky.