Designový Časopis
Designový Časopis
Série Nábytku

Sama

Série Nábytku Sama je autentická série nábytku, která poskytuje funkčnost, emocionální zážitek a jedinečnost prostřednictvím svých minimálních, praktických forem a silného vizuálního efektu. Kulturní inspirace čerpaná z poezie vířících kostýmů, které se nosí při ceremoniích Sama, je ve svém designu znovu interpretována hrou kónické geometrie a technik ohýbání kovů. Sochařská poloha série je kombinována s jednoduchostí materiálů, forem a výrobních technik a nabízí funkční a estetické výhody. Výsledkem je moderní řada nábytku poskytující výrazný nádech obytných prostor.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Tančící perly mezi řvoucími mořskými vlnami, jsou výsledkem inspirace oceánem a perlami a jedná se o 3D modelový prsten. Tento prsten je navržen s kombinací zlata a barevných perel se speciální strukturou pro realizaci pohybu perel mezi řvoucími vlnami oceánu. Průměr trubky byl zvolen v dobré velikosti, což činí konstrukci dostatečně robustní, aby byl model vyrobitelný.

Kočičí Postel

Catzz

Kočičí Postel Při navrhování kočičího lůžka Catzz se inspirace inspirovala potřebami koček i majitelů a potřebou spojit funkci, jednoduchost a krásu. Při pozorování koček inspirovaly jejich jedinečné geometrické rysy čistou a rozeznatelnou formu. Některé charakteristické vzorce chování (např. Pohyb uší) byly začleněny do uživatelské zkušenosti kočky. S ohledem na majitele bylo také cílem vytvořit kus nábytku, který by mohli přizpůsobit a hrdě vystavit. Navíc bylo důležité zajistit snadnou údržbu. To vše umožňuje elegantní, geometrický design a modulární struktura.

Klub Pro Volný Čas

Central Yosemite

Klub Pro Volný Čas Vraťte se k jednoduchosti života, slunce skrz okno křižuje světlo a stín. Abyste lépe odráželi přirozenou chuť v celkovém prostoru, plně využijte log design, jednoduchý a stylový, humanistický komfort, zdůrazněte uměleckou vesmírnou atmosféru. Tón orientálního kouzla s jedinečnou prostorovou náladou. Toto je další výraz interiéru, je přirozený, čistý, variabilní.

Balení Suchého Čaje

SARISTI

Balení Suchého Čaje Konstrukce je válcová nádoba se zářivými barvami. Inovativní a osvětlující použití barev a tvarů vytváří harmonický design, který odráží bylinné čaje SARISTI. To, co odlišuje náš design, je naše schopnost dát moderní vzhled balení suchého čaje. Zvířata použitá v balení představují emoce a podmínky, které lidé často zažívají. Například ptáci plameňáků představují lásku, medvěd panda představuje relaxaci.

Balení Olivového Oleje

Ionia

Balení Olivového Oleje Protože staří Řekové malovali a navrhovali každou amforu (nádobu) z olivového oleje zvlášť, rozhodli se tak udělat dnes! Oživili a uplatnili toto starodávné umění a tradici v moderní moderní výrobě, kde každá z 2 000 vyrobených lahví má různé vzory. Každá láhev je individuálně navržena. Jedná se o jedinečný lineární design, inspirovaný starořeckými vzory s moderním nádechem, který oslavuje historické dědictví olivového oleje. Není to začarovaný kruh; je to přímá rozvíjející se kreativní linie. Každá výrobní linka vytváří 2000 různých návrhů.