Designový Časopis
Designový Časopis
Bavorský Design Balení Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavorský Design Balení Piva Ve středověku místní pivovary nechaly své pivo zrát ve více než 600 let starých sklepech pod Norimberským hradem. Na počest této historie se obal „AEcht Nuernberger Kellerbier“ autenticky vrací zpět v čase. Na etiketě piva je ruční kresba hradu sedícího na skalách a dřevěného sudu ve sklepě, zarámovaného písmem ve stylu vintage. Těsnící štítek s ochrannou známkou společnosti „St. Mauritius“ a měděným korunkovým korkem vyjadřují řemeslnou zručnost a důvěru.

Prodejní Centrum

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodejní Centrum Design kombinuje severovýchodní lid s jemností a půvabem jihu, aby umožnil život plný inkluzivního. Chytrý design a kompaktní uspořádání rozšiřují architekturu interiéru. Návrhář využívá jednoduché a mezinárodní designérské dovednosti s čistými prvky a prostými materiály, díky nimž je prostor přirozený, uvolněný a jedinečný. Design je prodejním centrem o rozloze 600 metrů čtverečních, jeho cílem je navrhnout moderní prodejní centrum orientálního povolání, které uklidní srdce rezidenta a zlikviduje vnější hluk. Drž se pomalu a užívej si krásy.

Prodejní Centrum

Yango Poly Kuliang Hill

Prodejní Centrum Tento design si klade za cíl prozkoumat, jak přinést radostný zážitek z předměstského idylického života, který vede lidi k tomu, aby usilovali o dobrý život a vedli je k přechodu k orientálnímu poetickému obydlí. Návrhář využívá moderní a jednoduchý design s přírodními a hladkými materiály. Design se zaměřuje na ducha a zanedbává formu, kombinuje prvky krajinné zenové a čajové kultury, milostné pocity rybářů, deštník z olejového papíru. Prostřednictvím manipulace s detaily vyvažuje funkci a estetiku a dělá život uměleckým.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Návrh využívá designérské techniky formální rovnováhy jako aixy k vyjádření orientální umělecké koncepce. Přijímá prvky bambusu, orchideje, švestkového květu a krajiny. Jednoduchá obrazovka je vytvořena rozšířením bambusového tvaru odečtením konkrétní formy a zastaví se tam, kde by se měla zastavit. Rozložení obývacího pokoje a jídelny nahoru a dolů definuje prostorový limit a ztělesňuje orientální perspektivní prostorový prostor, který je řídký a patchworkový. Kolem tématu žít jednoduše a lehce cestovat, pohyblivé linie jsou jasné, je to nový pokus o prostředí bydlení lidí.

Branding Salon Krásy

Silk Royalty

Branding Salon Krásy Cílem procesu značky je umístit značku do kategorie high-end tím, že se přizpůsobí globálním trendům v líčení a péči o pleť. Elegantní ve svém interiéru i exteriéru a nabízí klientům luxusní útočiště k ústupu k péči o sebe a ponechání obnovené. Součástí procesu návrhu bylo úspěšné předání této zkušenosti spotřebitelům. Proto byl vyvinut Alharir Salon, který vyjadřuje ženskost, vizuální prvky, opulentní barvy a textury s důrazem na jemné detaily, které dodávají větší jistotu a pohodlí.

Inteligentní Kuchyňský Mlýn

FinaMill

Inteligentní Kuchyňský Mlýn FinaMill je výkonný kuchyňský mlýn s vyměnitelnými a znovu naplnitelnými kořenícími lusky. FinaMill je snadný způsob, jak pozvednout vaření s výraznou chutí čerstvě mletého koření. Jednoduše naplňte opakovaně použitelné lusky sušeným kořením nebo bylinkami, zacvakněte lusk na místo a stisknutím tlačítka rozemlejte přesné množství koření, které potřebujete. Vyměňte lusky koření pouhými několika kliknutími a pokračujte v vaření. Je to mlýnek na všechny vaše koření.