Designový Časopis
Designový Časopis
Adaptérový Systém Pro Profesionální Natáčení

NiceDice

Adaptérový Systém Pro Profesionální Natáčení NiceDice-System je první multifunkční adaptér v kamerovém průmyslu. Díky tomu je docela příjemné připojit zařízení s různými standardy montáže od různých značek - například světla, monitory, mikrofony a vysílače - ke kamerám přesně tak, jak je to podle situace potřeba. Dokonce i nové vyvíjející se montážní standardy nebo nově zakoupené vybavení lze snadno integrovat do systému ND-System pouhým získáním nového adaptéru.

Restaurace Bar Střecha

The Atticum

Restaurace Bar Střecha Kouzlo restaurace v industriálním prostředí by se mělo odrážet v architektuře a zařízení. Černé a šedé vápenné omítky, které byly speciálně vyvinuty pro tento projekt, jsou toho důkazem. Jeho jedinečná hrubá struktura prochází všemi místnostmi. V detailním provedení byly záměrně použity materiály jako surová ocel, jejíž svarové švy a stopy po broušení zůstaly viditelné. Tento dojem je podpořen volbou okenních rámů. Tyto studené prvky kontrastují s teplým dubovým dřevem, ručně hoblovanými rybími parketami a plně osázenou stěnou.

Svítidlo

vanory Estelle

Svítidlo Estelle kombinuje klasický design v podobě válcového, ručně vyráběného skleněného těla s inovativní technologií osvětlení, která vytváří trojrozměrné světelné efekty na textilním stínidle. Estelle, záměrně navržená tak, aby proměnila světelné nálady v emocionální zážitek, nabízí nekonečnou škálu statických a dynamických nálad, které produkují nejrůznější barvy a přechody, ovládané pomocí dotykového panelu na svítidle nebo aplikace pro chytré telefony.

Pohyblivý Pavilon

Three cubes in the forest

Pohyblivý Pavilon Tři kostky jsou zařízením s různými vlastnostmi a funkcemi (vybavení dětských hřišť, veřejný mobiliář, umělecké předměty, meditační místnosti, altány, malé odpočívadla, čekárny, židle se stříškami) a mohou lidem přinést čerstvé prostorové zážitky. Tři kostky lze snadno převézt nákladním autem, a to díky velikosti a tvaru. Z hlediska velikosti, instalace (sklonu), ploch sedadel, oken atd. je každá kostka řešena charakteristicky. Tři kostky odkazují na japonské tradiční minimální prostory, jako jsou místnosti pro čajové obřady, s variabilitou a mobilitou.

Multifunkční Komplex

Crab Houses

Multifunkční Komplex Na rozlehlé pláni Slezské nížiny stojí osamoceně jedna kouzelná hora, zahalená mlhou tajemství, tyčící se nad malebným městečkem Sobotka. Tam, uprostřed přírodní krajiny a legendární polohy, se plánuje vybudování komplexu Crab Houses: výzkumného centra. V rámci projektu revitalizace města má uvolnit kreativitu a inovativnost. Místo sdružuje vědce, umělce a místní komunitu. Tvar pavilonů je inspirován kraby vstupujícími do vlnícího se moře trávy. V noci budou osvětleny a budou připomínat světlušky vznášející se nad městem.

Stůl

la SINFONIA de los ARBOLES

Stůl Stůl la SINFONIA de los ARBOLES je hledáním poezie v designu... Les při pohledu ze země je jako sloupy mizející do nebe. Nemůžeme je vidět shora; les z ptačí perspektivy připomíná hladký koberec. Vertikalita se stává horizontalitou a stále zůstává jednotná ve své dualitě. Stejně tak stůl la SINFONIA de los ARBOLES připomíná větve stromů, které tvoří stabilní základnu pro subtilní desku, která zpochybňuje gravitační sílu. Jen tu a tam se mezi větvemi stromů mihnou sluneční paprsky.