Designový Časopis
Designový Časopis
Svítidlo

vanory Estelle

Svítidlo Estelle kombinuje klasický design v podobě válcového, ručně vyráběného skleněného těla s inovativní technologií osvětlení, která vytváří trojrozměrné světelné efekty na textilním stínidle. Estelle, záměrně navržená tak, aby proměnila světelné nálady v emocionální zážitek, nabízí nekonečnou škálu statických a dynamických nálad, které produkují nejrůznější barvy a přechody, ovládané pomocí dotykového panelu na svítidle nebo aplikace pro chytré telefony.

Pohyblivý Pavilon

Three cubes in the forest

Pohyblivý Pavilon Tři kostky jsou zařízením s různými vlastnostmi a funkcemi (vybavení dětských hřišť, veřejný mobiliář, umělecké předměty, meditační místnosti, altány, malé odpočívadla, čekárny, židle se stříškami) a mohou lidem přinést čerstvé prostorové zážitky. Tři kostky lze snadno převézt nákladním autem, a to díky velikosti a tvaru. Z hlediska velikosti, instalace (sklonu), ploch sedadel, oken atd. je každá kostka řešena charakteristicky. Tři kostky odkazují na japonské tradiční minimální prostory, jako jsou místnosti pro čajové obřady, s variabilitou a mobilitou.

Multifunkční Komplex

Crab Houses

Multifunkční Komplex Na rozlehlé pláni Slezské nížiny stojí osamoceně jedna kouzelná hora, zahalená mlhou tajemství, tyčící se nad malebným městečkem Sobotka. Tam, uprostřed přírodní krajiny a legendární polohy, se plánuje vybudování komplexu Crab Houses: výzkumného centra. V rámci projektu revitalizace města má uvolnit kreativitu a inovativnost. Místo sdružuje vědce, umělce a místní komunitu. Tvar pavilonů je inspirován kraby vstupujícími do vlnícího se moře trávy. V noci budou osvětleny a budou připomínat světlušky vznášející se nad městem.

Stůl

la SINFONIA de los ARBOLES

Stůl Stůl la SINFONIA de los ARBOLES je hledáním poezie v designu... Les při pohledu ze země je jako sloupy mizející do nebe. Nemůžeme je vidět shora; les z ptačí perspektivy připomíná hladký koberec. Vertikalita se stává horizontalitou a stále zůstává jednotná ve své dualitě. Stejně tak stůl la SINFONIA de los ARBOLES připomíná větve stromů, které tvoří stabilní základnu pro subtilní desku, která zpochybňuje gravitační sílu. Jen tu a tam se mezi větvemi stromů mihnou sluneční paprsky.

Lékárna

Izhiman Premier

Lékárna Nový design obchodu Izhiman Premier se vyvinul kolem vytvoření trendového a moderního zážitku. Návrhář použil jiný mix materiálů a detailů, aby obsloužil každý roh vystavených předmětů. Každá výstavní plocha byla zpracována samostatně studiem vlastností materiálů a vystaveného zboží. Vytvoření spojení materiálů mísících kalkatský mramor, ořechové dřevo, dubové dřevo a sklo nebo akryl. Výsledkem bylo, že zkušenost byla založena na každé funkci a preferencích klienta s moderním a elegantním designem kompatibilním s podávanými vystavenými předměty.

Ocenění Umění

The Kala Foundation

Ocenění Umění Již dlouho existuje globální trh s indickými obrazy, ale zájem o indické umění v USA zaostává. Pro zvýšení povědomí o různých stylech indické lidové malby je nadace Kala založena jako nová platforma pro předvádění obrazů a jejich zpřístupnění na mezinárodním trhu. Základ tvoří webová stránka, mobilní aplikace, výstava s redakčními knihami a produkty, které pomáhají překlenout propast a propojit tyto obrazy s větším publikem.