Designový Časopis
Designový Časopis
Digestoř

Black Hole Hood

Digestoř Tato řada Hood navržená inspirováním společností Black Hole a Worm Hole činí produkt krásným a moderním tvarem, který způsobuje emocionální pocity a je cenově dostupný. To dělá emocionální okamžiky a snadné použití při vaření. Je lehký, snadno se instaluje, snadno se čistí a je navržen pro moderní kuchyně iland.

Prodejní Centrum

HuiSheng Lanhai

Prodejní Centrum S oceánským motivem scénografie ukončete vesmírnou duši, přičemž pixelem je čtverec jako prvek vizuální komunikace, nechte děti ve hře, aby prozkoumaly objev učení a růstu, aby se staly jádrem případu, umístění volného prostoru představuje fantazijní efekt vzdělávání v zábavě. Od formy, měřítka, barevného zařízení, struktury až po psychologický smyslový zážitek koncept vesmíru pokračuje a obohacuje, když jsou všechny prvky integrovány a kolizovány.

Reproduktor

Black Hole

Reproduktor Black Hole je navržen na základě moderní inteligentní technologie a je přenosným reproduktorem Bluetooth. Mohlo by být připojeno k jakémukoli mobilnímu telefonu s různými platformami a je zde port USB pro připojení k externímu přenosnému úložišti. Vestavěné světlo lze použít jako stolní světlo. Také přitažlivý vzhled Black Hole z něj dělá přitažlivé domácí zboží, které lze použít v designu interiéru.

Přenosný Reproduktor Bluetooth

Black Box

Přenosný Reproduktor Bluetooth Toto je přenosný reproduktor Bluetooth. Je lehký a malý a má emocionální podobu. Navrhl jsem formu reproduktoru Black Box zjednodušením tvaru vln. Pro poslech stereofonního zvuku má dva reproduktory, levý a pravý. Také tyto dva reproduktory jsou součástí křivky. Jeden je tvar pozitivní vlny a jeden tvar negativní vlny. pro použití může toto zařízení připojit Bluetooth k jiným elektronickým zařízením, jako je mobilní a počítač, a přehrávat zvuk. Také má sdílení baterií. Když se dva reproduktory spojí, objeví se na stole černá, pokud se nepoužívá.

Prodejní Centrum

Ad Jinli

Prodejní Centrum Tento projekt zrekonstruoval staré budovy v městské zástavbě a dává novým funkčním úkolům, aby budovy splňovaly nové funkční požadavky. Návrháři se snaží přimět lidi, aby přijali moderní styl ve čtyřstupňovém městě od transformace fasády budovy až po návrh dekorace interiéru, aby byla zajištěna integrita realizace projektu.

Přenosný Reproduktor

Seda

Přenosný Reproduktor Seda je funkční funkční zařízení na bázi zpravodajské technologie. Držák pera ve středu je organizér prostoru. Digitální funkce jako port USB a připojení Bluetooth také umožňují přizpůsobení použití přenosného přehrávače a reproduktoru s domácí oblastí. Světelná lišta zabudovaná do vnějšího těla funguje jako stolní světlo. Půvabný pohled na luxus také umožňuje použití atraktivního domácího zboží v interiéru. Lepší využití prostoru je také jednou ze základních vlastností Sedy.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.