Designový Časopis
Designový Časopis
Šatna

Sopron Basket

Šatna Sopron Basket je profesionální basketbalový tým žen se sídlem v Sopronu v Maďarsku. Protože se jedná o jeden z nejúspěšnějších maďarských týmů s 12 národními poháremi mistrovství a na druhém místě v Euroligu, vedení klubu se rozhodlo investovat do nového komplexu šaten, aby disponovalo spíše prestižním zařízením podle názvu klubu, vyhovujícím potřebám hráče. lépe je motivovat a podporovat jejich jednotu.

Architektura Smíšeného Použití

Shan Shui Plaza

Architektura Smíšeného Použití Projekt se nachází v historickém městě Xi'an, mezi obchodním centrem a řekou TaoHuaTan. Cílem projektu je nejen propojení minulosti a současnosti, ale také městské a přírody. Projekt je inspirován čínskou povídkou o květu Peach a nabízí rajské bydlení a pracovní místo tím, že poskytuje úzký vztah k přírodě. V čínské kultuře má filosofie horských vod (Shan Shui) zásadní význam vztahu mezi člověkem a přírodou, a proto díky využití vodnaté krajiny místa projekt nabízí prostory odrážející filozofii Shan Shui ve městě.

Nemocnice

Warm Transparency

Nemocnice Nemocnice má obvykle tendenci být prostorem, který má špatnou přirozenou barvu nebo materiál v důsledku umělého strukturního materiálu, aby se zlepšila funkčnost a účinnost. Proto mají pacienti pocit, že se liší od svého každodenního života. Je třeba vzít v úvahu pohodlné prostředí, ve kterém mohou pacienti utrácet a bez stresu. Architekti TSC poskytují otevřený a pohodlný prostor nastavením otevřeného stropního prostoru ve tvaru písmene L a velkých okapů pomocí velkého množství dřevěného materiálu. Teplá průhlednost této architektury spojuje lidi a lékařské služby.

Bytový Dům

Slabs House

Bytový Dům Slab House byl navržen tak, aby spojoval stavební materiály, kombinující dřevo, beton a ocel. Design je najednou hyper-moderní, ale diskrétní. Obrovská okna jsou okamžitým ohniskem, ale jsou chráněna před povětrnostními a výhledy do ulice betonovými deskami. Zahrady se vyznačují silným vlastnictvím, jak na úrovni terénu, tak v prvním patře, což umožňuje obyvatelům cítit se spojeni s přírodou, když komunikují s majetkem, a vytváří jedinečný tok, když se člověk pohybuje od vstupu do obytných oblastí.

Dům

VH Green

Dům Dům je rozšířen zeleně v rovinném i stereoskopickém provedení, což vytváří dobré prostředí pro obyvatele i město. Ve slunné asijské oblasti je Breeze Soleil, který používá tuto zelenou, velmi účinný způsob myšlení. Lze získat nejen funkci sluneční clony v létě, ale také ochranu soukromí, vyhýbání se hluku z ulice a chladicí účinek automatickým zavlažováním.

Kostel

Mary Help of Christian Church

Kostel Vzhledem k rozšíření katolické komunity a rostoucímu turistovi na ostrově Samui, Suratthani. Exteriér Marie Pomocnice z křesťanského kostela byl navržen v kombinované podobě modlících se rukou, úhlových křídel a paprsků Ducha svatého. Vnitřní prostor, bezpečnost jako v mateřském lůně. Použitím dlouhé a úzké světelné dutiny a velkého lehkého izolačního betonu bylo vytvořeno betonové křídlo procházející světlou dutinou, aby vytvořilo stín, který se v průběhu času mění a přitom si zachovává vnitřní pohodlí. Minimalizujte symbolickou výzdobu a použití přírodního materiálu jako pokorný klid mysli při modlitbě.