Designový Časopis
Designový Časopis
Identita Značky

Pride

Identita Značky K vytvoření designu značky Pride využil tým studium cílové skupiny několika způsoby. Když tým vytvořil logo a firemní identitu, vzal v úvahu pravidla psycho-geometrie - vliv geometrických tvarů na určité psycho typy lidí a jejich výběr. Návrh by měl také vyvolat u publika určité emoce. Aby bylo dosaženo požadovaného výsledku, tým použil pravidla vlivu barvy na člověka. Výsledek obecně ovlivnil design všech produktů společnosti.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Tento projekt je určen pro lidi, kteří chtějí ozdobit svůj vlastní mobilní telefon tématem Moulin Rouge, ačkoli nikdy nenavštívili v Paříži Moulin Rouge. Hlavním účelem je nabídnout vylepšený digitální zážitek a všechny faktory návrhu jsou vizualizovat náladu Moulin Rouge. Spotřebitelé si mohou jednoduchým klepnutím na obrazovku přizpůsobit přednastavení a ikony svých oblíbených položek.

Kosmetický Obal

Clive

Kosmetický Obal Koncept kosmetických obalů Clive se zrodil jako jiný. Jonathan nechtěl jen vytvořit další značku kosmetiky s běžnými výrobky. Odhodlaný prozkoumat větší citlivost a o něco více, než si myslí v oblasti osobní péče, řeší jeden hlavní cíl. Rovnováha mezi tělem a myslí. S havajským inspirovaným designem poskytuje kombinace tropických listů, tonality moře a hmatového zážitku z balíčků pocit relaxace a klidu. Tato kombinace umožňuje přenést zážitek z tohoto místa do designu.

Koncept Kniha A Plakát

PLANTS TRADE

Koncept Kniha A Plakát PLANTS TRADE je řada inovativní a umělecké formy botanických vzorků, která byla vyvinuta s cílem vybudovat lepší vztah mezi člověkem a přírodou spíše než vzdělávací materiály. Kniha pojmů Plants Trade Concept byla připravena, aby vám pomohla porozumět tomuto kreativnímu produktu. Kniha, navržená ve stejné velikosti jako produkt, obsahuje nejen fotografie přírody, ale také jedinečnou grafiku inspirovanou moudrostí přírody. Ještě zajímavější je, že grafika je pečlivě vytištěna knihtiskem, takže každý obrázek se liší barvou nebo texturou, stejně jako přírodní rostliny.

Plakát

Cells

Plakát 19. července 2017 postavila PIY v australském Melbourne malou budovu. Je to malý hrad sestavený ze 761 komponent a pojmenoval ho "Cells". Uzly jsou navrženy jako ruční závitové čepy a rovné čepy, které jsou shrnuty jako "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Najdete zde jejich výrobky, včetně variabilních polic, studijních a botnických stojanů atd., Které jsou všechny rozděleny a znovu sestaveny do organismu. A pak budete cítit jejich touhu volně růst.

Balení Pro Čaj

Seven Tea House

Balení Pro Čaj Tea Hall Brand, který volně a neochvějně vyfotil rozteklý a rozptylující čaj, koncept procesu vaření čaje, silný nebo slabý, nepředvídatelně se mění jako prvek malování čaje při ochutnávce čaje. Příležitostné kouzlo, že čaj je inkoust a používá prst jako pero, načrtává rozsáhlou mysl rodiny čajových sálů, která žije s krajinou. Originální design obalu poskytuje příjemnou atmosféru a vyjadřuje příjemnou dobu života s čajem.