Designový Časopis
Designový Časopis
Ocenění

Nagrada

Ocenění Tento design je realizován tak, aby přispěl k normalizaci života během sebeizolace a vytvořil speciální ocenění pro vítěze online turnajů. Design ceny představuje přeměnu pěšce na královnu jako uznání pokroku hráče v šachu. Cena se skládá ze dvou plochých figurek, královny a pěšce, které jsou do sebe vloženy díky úzkým štěrbinám tvořícím jeden pohár. Design ocenění je odolný díky nerezové oceli a je vhodný pro přepravu k vítězi poštou.

Ramínko

Linap

Ramínko Tento elegantní věšák na šaty poskytuje řešení některých největších problémů – obtížnosti vkládání oblečení s úzkým límcem, obtížnosti věšení spodního prádla a odolnosti. Inspirací pro design byla kancelářská sponka, která je souvislá a odolná, a finální tvarování a volba materiálu byla dána řešením těchto problémů. Výsledkem je skvělý produkt usnadňující každodenní život koncového uživatele a také pěkný doplněk butiku.

Ochrana Obrazovky Mobilních Her

Game Shield

Ochrana Obrazovky Mobilních Her Monifilm's Game Shield je ochranné tvrzené sklo 9H vyrobené pro ERA mobilních zařízení 5G. Je optimalizován pro intenzivní a dlouhodobé sledování obrazovky s Ultra Screen Smoothness s hrubostí pouhých 0,08 mikrometru, aby jej uživatel mohl přejet a dotýkat se optimální rychlostí a přesností, takže je ideální pro mobilní hry a zábavu. Poskytuje také 92,5% propustnost propustnosti obrazovky s Zero Red Sparkling a dalšími funkcemi na ochranu očí, jako je Anti Blue Light a Anti-Glare pro dlouhodobé pohodlí při sledování. Game Shield lze vyrobit jak pro Apple iPhone, tak pro telefony Android.

Běžecké Medaile

Riga marathon 2020

Běžecké Medaile Medaile k 30. výročí Mezinárodního maratonu v Rize má symbolický tvar spojující dva mosty. Nekonečně souvislý obraz reprezentovaný 3D zakřivenou plochou je navržen v pěti velikostech podle najetých kilometrů medaile, jako je celý maraton a půlmaraton. Povrchová úprava je matný bronz a na zadní straně medaile je vyryto jméno turnaje a počet najetých kilometrů. Stuha se skládá z barev města Rigy s přechody a tradičními lotyšskými vzory v současných vzorech.

Program Událostí Designu

Russian Design Pavilion

Program Událostí Designu výstavy, soutěže o design, workshopy, vzdělávací konzultační a publikační projekty zaměřené na propagaci ruských designérů a značek v zahraničí. Naše aktivity stimulují rusky mluvící designéry, aby si prostřednictvím mezinárodních projektů zdokonalovali své znalosti a dovednosti a pomohli jim pochopit jejich roli v komunitě návrhářů, jak propagovat a zvyšovat konkurenceschopnost svých produktů a vytvářet skutečné inovace.

Vzdělávací A Školicí Nástroj

Corporate Mandala

Vzdělávací A Školicí Nástroj Firemní mandala je zcela nový vzdělávací a školicí nástroj. Jedná se o inovativní a jedinečnou integraci antického principu mandaly a firemní identity, která má zvýšit týmovou práci a celkový obchodní výkon. Dále je to nový prvek firemní identity společnosti. Firemní mandala je skupinová aktivita pro tým nebo individuální činnost pro manažera. Je navržen speciálně pro konkrétní společnost a je vybarvován týmem nebo jednotlivcem svobodným a intuitivním způsobem, kde si každý může vybrat jakoukoli barvu nebo pole.