Designový Časopis
Designový Časopis
Náhrdelník A Brož

I Am Hydrogen

Náhrdelník A Brož Design je inspirován neoplatonickou filosofií makrokosmu a mikrokosmu, při pohledu na stejné vzory reprodukované na všech úrovních vesmíru. Náhrdelník odkazující na zlatý poměr a sekvenci fibonacci má matematický design, který napodobuje vzory fylotaxis pozorované v přírodě, jak je vidět na slunečnicích, sedmikrásky a různých dalších rostlinách. Zlatý torus představuje vesmír, obalený látkou časoprostoru. „Já jsem vodík“ současně představuje model „Univerzální konstanty designu“ a model samotného vesmíru.

Upcycled Šperky

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Šperky Krásné, jasné, upcycled bižuterie, navržené z potřeby používat odpadní materiál z výroby Claire de Lune Chandelier. Tato řada se vyvinula ve značné množství sbírek - všechny vyprávějí příběhy, všechny představují velmi osobní pohledy do filozofií návrháře. Transparentnost je zásadní součástí vlastní filozofie designérů, což se odráží na výběru použitého akrylu. Kromě použitého zrcadlového akrylátu, který sám odráží světlo, je materiál vždy průhledný, barevný nebo čirý. Balení CD posiluje koncepty opětovného použití.

Prsten

The Empress

Prsten Fantastický kámen krásy - pyrope - jeho samotná podstata přináší vznešenost a vážnost. To je krása a jedinečnost kamene identifikoval obraz, který je určen pro budoucí dekorace. Bylo potřeba vytvořit jedinečný rám pro kámen, který by ho přenesl do vzduchu. Kámen byl vytažen za svůj kov. Tato formulace smyslná vášeň a přitažlivá síla. Bylo důležité zachovat klasický koncept podporující moderní vnímání šperků.

Brož

The Sunshine

Brož Rysem tohoto šperku je, že zde používal velký kamenný komplexní tvar, který je nastaven na neviditelný (vzduchový) rám. Návrh šperků otevírá pouze technologii montáže kamenů. Samotný kámen drží dvě nenápadná svítidla a tenká deska posetá diamanty. Tato deska je základem všech broží nosné konstrukce. To drží a druhý kámen. Celá kompozice byla možná po propracovaném hlavním brusném kameni.

Prsten

Pollen

Prsten Každý kus je interpretací fragmentu přírody. Příroda se stává záminkou k životu šperků, hraní se texturami světla a stíny. Cílem je poskytnout klenot s interpretovanými tvary, jak by je příroda navrhovala s citlivostí a smyslností. Všechny kusy jsou vyráběny ručně, aby se vylepšily textury a zvláštnosti šperku. Styl je čistý, aby dosáhl rostlinné substance. Výsledkem je kus jedinečný i nadčasový, hluboce propojený s přírodou.

Přizpůsobitelné Šperky

Gravity

Přizpůsobitelné Šperky Zatímco v 21. století je používání moderních technologií, nových materiálů nebo extrémně nových forem často nutností dělat inovace, Gravity dokazuje opak. Gravitace je kolekce přizpůsobitelných šperků používajících pouze vlákna, velmi starou techniku a gravitaci, nevyčerpatelný zdroj. Kolekce se skládá z velkého množství stříbrných nebo zlatých prvků s různými vzory. Každý z nich může být spojen s perlami nebo kameny prameny a přívěsky. Kolekce se stává tak nekonečnem různých šperků.