Designový Časopis
Designový Časopis
Tote Bag

Totepographic

Tote Bag Topograficky inspirovaný designový tote bag, který bude sloužit jako snadné přenášení, zejména v těch rušných dnech strávených nakupováním nebo provozováním pochůzek. Kapacita tašky Tote je jako hora a pojme nebo nese mnoho věcí. Kostra věštce tvoří celkovou strukturu sáčku, topografická mapa je povrchovým materiálem stejně jako nerovný horský povrch.

Přívěsek

Taq Kasra

Přívěsek Taq Kasra, což znamená kasra arch, je mementem království Sasani, které je nyní v Iráku. Tento přívěsek inspirovaný geometrií Taq kasry a velikostí bývalých svrchovaností, které byly ve své struktuře a subjektivismu, byl použit v této architektonické metodě k vytvoření tohoto étosu. Nejdůležitějším atributem je moderní design, díky kterému se z něj stal kus se zřetelným pohledem, takže z bočního pohledu vypadá jako tunel a přináší subjektivismus a tvoří čelní pohled, který vytvořil klenutý prostor.

Dámská Kolekce

Utopia

Dámská Kolekce V této sbírce byla Yina Hwang inspirována hlavně symetrickými a asymetrickými tvary s nádechem undergroundové hudební kultury. Tuto sbírku kurátorka založila na svém klíčovém okamžiku sebevědomí a vytvořila sbírku funkčních, ale abstraktních oděvů a doplňků, které ztělesňují příběh její zkušenosti. Každý potisk a textilie v projektu je originální a jako základ textilie použila hlavně PU kůže, satén, Power Mash a Spandex.

Náhrdelník A Náušnice Sada

Ocean Waves

Náhrdelník A Náušnice Sada Náhrdelník z oceánských vln je krásný kousek současných šperků. Základní inspirací návrhu je oceán. Je to rozlehlost, vitalita a čistota jsou klíčové prvky promítané do náhrdelníku. Návrhář využil vyvážení modré a bílé k tomu, aby představil vizi stříkající vlny oceánu. Je ručně vyráběné z 18 K bílého zlata a poseté diamanty a modrým safírem. Náhrdelník je poměrně velký, ale jemný. Je navržen tak, aby odpovídal všem formám oblečení, ale je vhodnější pro spárování s výstřihem, aby se nepřekrýval.

Tištěný Textil

The Withering Flower

Tištěný Textil The Withering Flower je oslava síly obrazu květina. Květina je populární předmět psaný jako personifikace v čínské literatuře. Na rozdíl od popularity kvetoucí květiny jsou obrazy rozpadající se květiny často spojovány s jinxem a tabu. Kolekce se zabývá tím, co formuje vnímání komunity na to, co je vznešené a nadšené. Textilní technika, navržená v tylových šatech o délce 100 až 200 cm, sítotisk na průsvitných pletivových tkaninách, umožňuje, aby výtisky zůstaly neprůhledné a pružné na síťovině, a vytvářejí vzhled výtisků nad vodou.

Prsten

Arch

Prsten Návrhář dostává inspiraci z tvaru archových struktur a duhy. Dva motivy - tvar oblouku a tvar kapky, jsou spojeny do jediného trojrozměrného tvaru. Spojením minimálních čar a tvarů a využitím jednoduchých a společných motivů je výsledkem jednoduchý a elegantní prsten, který je odvážný a hravý tím, že poskytuje prostor pro tok energie a rytmu. Z různých úhlů se mění tvar prstence - tvar kapky je pozorován z předního úhlu, tvar oblouku je pozorován z bočního úhlu a kříž je vidět z horního úhlu. To poskytuje uživateli stimulaci.