Designový Časopis
Designový Časopis
Podcast

News app

Podcast News je žádost o rozhovor pro zvukové informace. Inspirován je plochý design Apple iOS s ilustracemi pro ilustraci informačních bloků. Vizuálně má pozadí elektrickou modrou barvu, aby bylo možné bloky vyniknout. Existuje jen velmi málo grafických prvků, cílem je usnadnit používání aplikace bez rozptylování uživatele nebo jeho ztráty.

Název projektu : News app, Jméno designérů : Raphael Batista, Jméno klienta : News Podcast.

News app Podcast

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.