Designový Časopis
Designový Časopis
Bezdrátový Reproduktor

Saxound

Bezdrátový Reproduktor Saxound je jedinečný koncept inspirovaný některými předními přednášejícími na světě. Jedná se o sloučení nejlepších inovací, které byly provedeny již před několika lety, se směsí našich vlastních inovací, čímž se z něj stal zcela nový zážitek pro lidé. Jádrové prvky Saxoundu jsou válcovitý tvar a sestava závitů. Rozměry Saxounda jsou inspirovány běžným kompaktním diskem o průměru 13 centimetrů a výšce 9,5 centimetrů, který lze jednou rukou přemístit. Skládají se ze dvou 1 „Výškové reproduktory, dva 2“ střední ovladače a basový radiátor uspořádané v tak malém tvarovém faktoru.

Název projektu : Saxound, Jméno designérů : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Jméno klienta : Design Under Garage.

Saxound Bezdrátový Reproduktor

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.