Designový Časopis
Designový Časopis
Pivo Vzorník Barev

Beertone

Pivo Vzorník Barev Beertone je první referenční příručka pro pivo založená na různých barvách piva, prezentovaná ve skleněném ventilátoru. Pro první vydání jsme shromáždili informace od 202 různých švýcarských piv, kteří cestovali po zemi, z východu na západ, ze severu na jih. Celý proces zabral hodně času a podrobnou logistiku, ale díky výsledkům těchto dvou vášní jsme velmi hrdí a další vydání jsou již naplánována. Na zdraví!

Název projektu : Beertone, Jméno designérů : Alexander Michelbach, Jméno klienta : Beertone.

Beertone Pivo Vzorník Barev

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.