Designový Časopis
Designový Časopis
Umyvadlový Nábytek

Eva

Umyvadlový Nábytek Inspirace designéra vycházela z minimálního designu a jeho použití jako tichého, ale osvěžujícího prvku do koupelnového prostoru. Vyplývalo z výzkumu architektonických forem a jednoduchého geometrického objemu. Umyvadlo by mohlo být potenciálně prvkem, který definuje různé prostory kolem a současně středovým bodem do prostoru. Je velmi snadno použitelný, čistý a odolný také. Existuje několik variant, včetně samostatného, sedacího stolu a nástěnného stolu, jakož i jednoduchého nebo dvojitého dřezu. Varianty barev (barvy RAL) pomohou integrovat design do prostoru.

Koncept Balení

Faberlic Supplements

Koncept Balení V moderním světě jsou lidé neustále vystaveni agresivním účinkům vnějších negativních faktorů. Špatná ekologie, rušný rytmus života v megalopolách nebo stresech vede ke zvýšenému zatížení těla. K normalizaci a zlepšení funkčního stavu těla se používají doplňky. Hlavní metaforou tohoto projektu se stalo schéma zlepšování pohody člověka pomocí doplňků stravy. Také hlavní grafický prvek opakuje tvar písmene F - prvního písmena ve značce.

Dům

Dezanove

Dům Architektova inspirace pocházela z regenerovaného eukalyptového dřeva „bateas“. Jedná se o platformy výroby mušlí v ústí řeky, které představují velmi důležitý místní průmysl v „Ria da Arousa“ ve Španělsku. V těchto platformách se používá dřevo eukalyptu a v této oblasti existují rozšíření tohoto stromu. Stáří dřeva není skryto a různé vnější a vnitřní plochy dřeva se používají k vytváření různých pocitů. Dům se snaží vypůjčit si tradici okolí a odhalit je prostřednictvím příběhu vyprávěného v návrhu a detailu.

Restaurace

Xin Ming Yuen

Restaurace Vchod je přehlídkou kontrastních materiálů, struktur a barev. Recepce je prostorem klidného pohodlí. Příznivé vzory naráží na hravé dekorace. V pozadí odpočinku je dynamická oblast pruhu. Tradiční čínská znaková světla vedená vzorem Hui přidávají pocit futurismu. Jídelna prochází delikátně zdobenou zastřešenou ambulancí. Zdobené květinovými obrazy, carbovými rybami, reliéfními obrazovkami z barevného skla a starobylými bylinářskými skříňkami Bai Zi. Jedná se o vizuální cestu v čase a kulturní památky v módě.

Maloobchodní Prostor

Portugal Vineyards

Maloobchodní Prostor Koncept obchod Portugal Vineyards je prvním fyzickým obchodem pro online specializovanou společnost na víno. Obchod se nachází v sousedství sídla společnosti, čelí do ulice a zabírá 90 m2, a skládá se z otevřeného plánu bez příček. Interiér je oslnivě bílý a minimální prostor s kruhovou cirkulací - bílé plátno pro portugalské víno, aby zářilo a bylo vystaveno. Police jsou vyřezávány ze zdí s odkazem na vinné terasy na 360 ° ponořeném maloobchodním zážitku bez počítadla.

Umění

Metamorphosis

Umění Tato stránka se nachází v průmyslové oblasti Keihin na okraji Tokia. Zápal kouře z komínů těžkých průmyslových továren může zobrazovat negativní obraz, jako je znečištění a materialismus. Fotografie se však zaměřily na různé aspekty továren, které zobrazují jeho funkční krásu. Během dne potrubí a struktury vytvářejí geometrické vzory s liniemi a texturami a měřítko na zvětralých zařízeních vytváří důstojný vzduch. V noci se zařízení v 80. letech mění na tajemnou kosmickou pevnost jako sci-fi filmy.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.