Designový Časopis
Designový Časopis
Otevřený Stolní Systém

Osoro

Otevřený Stolní Systém Inovativní charakter OSORO spočívá v kombinaci kvalitního vitrifikovaného porcelánu a jeho typické lesklé pleti slonovinové barvy s funkcí vhodnou pro uchovávání potravin v lednici nebo mrazničce a pro vaření v parní troubě nebo mikrovlnné troubě. Jednoduchý, modulární tvar s různými prvky lze stohovat pro úsporu místa, flexibilně kombinovat a uzavírat pomocí vícebarevného silikonového O-Sealeru nebo O-konektoru, takže v něm jídlo zůstává dobře utěsněné. OSORO lze univerzálně používat, což eliminuje potřebu našeho každodenního života.

Název projektu : Osoro, Jméno designérů : Narumi Corporation, Jméno klienta : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Otevřený Stolní Systém

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.