Designový Časopis
Designový Časopis
Pracovní Stůl

Timbiriche

Pracovní Stůl Návrh vypadá tak, že odráží neustále se měnící život současného člověka v polyvalentním a vynalézavém prostoru, který s jediným povrchem přizpůsobeným nepřítomností nebo přítomností kusů dřeva, které klouže, odstraňují nebo umisťují, nabízí nekonečno možností uspořádání objektů. v pracovním prostoru, zajišťující trvalost v místech vytvořených na míru a reagujících na potřeby každého okamžiku. Designéři jsou inspirováni tradiční hrou timbiriche, která připomíná podstatu přizpůsobení matice osobních pohyblivých bodů, která poskytuje hravý prostor na pracovišti.

Název projektu : Timbiriche, Jméno designérů : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Jméno klienta : LAAR.

Timbiriche Pracovní Stůl

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.