Designový Časopis
Designový Časopis
Luxusní Hybridní Piano

Exxeo

Luxusní Hybridní Piano EXXEO je elegantní hybridní klavír pro moderní prostory. Je to jedinečný tvar ztělesňující trojrozměrné spojení zvukových vln. Zákazníci si mohou své piano plně přizpůsobit tak, aby bylo v souladu s jeho okolím jako dekorativní umělecké dílo. Toto špičkové klavír je vyroben z exotických materiálů, jako jsou uhlíkové vlákno, prvotřídní automobilová kůže a hliníkový hliník. obnovuje široký dynamický rozsah klavírů prostřednictvím zvukového systému reproduktorů o výkonu 200 W, 9. Jeho vyhrazená vestavěná baterie umožňuje klavíru hrát až 20 hodin na jedno nabití.

Název projektu : Exxeo, Jméno designérů : iMAN Maghsoudi, Jméno klienta : EXXEO.

Exxeo Luxusní Hybridní Piano

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.