Designový Časopis
Designový Časopis
Automatický Kávovar

F11

Automatický Kávovar Díky jednoduchým a elegantním, čistým liniím a vysoce kvalitním materiálům je design F11 vhodný pro profesionální i domácí prostředí. Plně barevný 7 "dotykový displej je velmi snadno ovladatelný a intuitivní. F11 je stroj" one touch ", kde si můžete přizpůsobit své oblíbené nápoje pro rychlý výběr. Patentovaná varná jednotka může nabízet stlačenou espreso nebo netlakovou běžnou kávu a aroma je zaručeno keramickými plochými lopatkami.

Název projektu : F11, Jméno designérů : Nicola Zanetti, Jméno klienta : Dr Coffee.

F11 Automatický Kávovar

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.