Designový Časopis
Designový Časopis
Fotografické Umění

Forgotten Paris

Fotografické Umění Zapomenutá Paříž jsou černobílé fotografie starých podzemí francouzského hlavního města. Tento design je repertoárem míst, která zná jen málokdo, protože jsou nelegální a obtížně přístupný. Matthieu Bouvier prozkoumává tato nebezpečná místa deset let, aby objevil tuto zapomenutou minulost.

Název projektu : Forgotten Paris, Jméno designérů : Matthieu Bouvier, Jméno klienta : Matthieu Bouvier photographie et post-production.

Forgotten Paris Fotografické Umění

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.