Designový Časopis
Designový Časopis
Stůl

Chiglia

Stůl Čiglia je sochařský stůl, jehož tvary připomínají tvar lodi, ale také představují srdce celého projektu. Koncept byl studován na základě modulárního vývoje vycházejícího ze zde navrhovaného základního modelu. Linearita rybinového paprsku v kombinaci s možností obratlů volně se klouzat po něm, zaručuje stabilitu stolu a umožňuje jeho délkový vývoj. Díky těmto vlastnostem je snadno přizpůsobitelný cílovému prostředí. Pro získání požadovaných rozměrů stačí zvětšit počet obratlů a délku paprsku.

Název projektu : Chiglia, Jméno designérů : Giuliano Ricciardi, Jméno klienta : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Stůl

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.