Designový Časopis
Designový Časopis
Design Instalace Umění

Kasane no Irome - Piling up Colors

Design Instalace Umění Návrh instalace japonského tance. Japonci hromadí barvy od dávných dob, aby vyjadřovali posvátné věci. Rovněž se hromadí papír čtvercovými siluetami jako věc představující posvátnou hloubku. Nakamura Kazunobu navrhl prostor, který mění atmosféru změnou na různé barvy s takovým čtvercovým „hromaděním“ jako motivem. Panely létající ve vzduchu centrujícím na tanečníky pokrývají oblohu nad jevištním prostorem a zobrazují vzhled světla procházejícího prostorem, který bez panelů není vidět.

Název projektu : Kasane no Irome - Piling up Colors, Jméno designérů : Nakamura Kazunobu, Jméno klienta : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Design Instalace Umění

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.