Designový Časopis
Designový Časopis
Chlazený Sýrový Vozík

Coq

Chlazený Sýrový Vozík Patrick Sarran vytvořil v roce 2012 sýrový vozík Coq. Zvláštnost této kolébky vzbuzuje zvědavost hostů, ale nemýlte se, jedná se především o pracovní nástroj. Toho je dosaženo pomocí stylizované lakované bukové struktury zakončené válcovou červenou lakovanou clochou, která může být zavěšena na boku, aby odhalila sortiment vyzrálých sýrů. Pomocí držadla posuňte vozík, otevřete krabici, vysuňte desku ven, abyste vytvořili prostor pro talíř, otočením tohoto kotouče odřízněte porce sýra, číšník může tento proces vyvinout v maličký kousek výkonného umění.

Chlazený Pouštní Vozík

Sweet Kit

Chlazený Pouštní Vozík Tato mobilní vitrína pro podávání dezertů v restauracích byla vytvořena v roce 2016 a je posledním kusem řady K. Design Sweet-Kit splňuje požadavky na eleganci, manévrovatelnost, objem a průhlednost. Mechanismus otevírání je založen na kroužku otáčejícím se kolem disku z akrylového skla. Dva tvarované bukové kroužky jsou rotačními kolejemi a jsou také držadly pro otevírání vitríny a pro pohyb vozíku kolem restaurace. Tyto integrované funkce pomáhají nastavit scénu pro servis a zvýraznit zobrazené produkty.

Horký Nápoj Servis S Čerstvými Rostlinami

Herbal Tea Garden

Horký Nápoj Servis S Čerstvými Rostlinami Patrick Sarran vytvořil bylinkovou čajovou zahradu jako jedinečnou položku pro orientační bod Mandarin Oriental v Hongkongu v roce 2014. Manažer stravování chtěl vozík, na kterém by mohl provést čajový obřad. Tento design znovu používá kódy, které vyvinul Patrick Sarran ve svých vozících řady K, včetně vozíku se sýrem KEZA a multifunkčního vozíku Km31, ovlivněných čínskou krajinářskou malbou.

Vozík Na Šampaňské

BOQ

Vozík Na Šampaňské BOQ je vozík na ledovou lázeň, který slouží k podávání šampaňského na recepcích. Je vyrobeno ze dřeva, kovu, pryskyřice a skla. Kruhová symetrie organizuje objekty a materiály jako nedílnou součást designu. Standardní flétny jsou uloženy v Corolle, hlavou dolů, pod bílým pryskyřičným podnosem, chráněny před prachem a otřesy. Složení, téměř květinové, zve hosty k vytvoření kruhu, který ochutná vzácný nápoj. V první řadě je to číšník jako efektivní pódiové příslušenství.

Víceúrovňový Vozík

Kali

Víceúrovňový Vozík Tento krokový vozík je jedním z prvků designérské řady K pro značku QUISO. Je vyrobeno z krásně vytvořeného masivního dřeva. Díky robustnímu a podsaditému designu je ideální pro podávání alkoholu u stolu restaurace. Pro bezpečnost a eleganci služby jsou brýle zavěšeny na polštáři, láhve jsou imobilizovány protiskluzovou vrstvou, průmyslová kola mají plynulé a tiché válcování.

Multifunkční Vozík

Km31

Multifunkční Vozík Patrick Sarran vytvořil Km31 pro široké spektrum použití v restauraci. Hlavním omezením byla multifunkčnost. Tento vozík lze použít samostatně pro servírování jednoho stolu, nebo v řadě s ostatními pro bufet. Návrhář vymyslel kloubovou horní část Krionu namontovanou na stejné kolové základně, kterou navrhl pro řadu vozíků, jako je KEZA a později Kvin, Herbal Tea Garden a Kali, společně pojmenované řada K. Tvrdost Krionu umožňovala výběr úplného lehkého provedení s robustností vyžadovanou pro luxusní zařízení.