Designový Časopis
Designový Časopis
Venkovní Kovová Židle

Tomeo

Venkovní Kovová Židle Během 60. let vyvinuli vizionáři první plastový nábytek. Talent designérů spojený s všestranností látky vedl k její nezbytnosti. Návrháři i spotřebitelé na to začali být závislí. Dnes známe jeho nebezpečí pro životní prostředí. Terasy restaurace stále zůstávají plné plastových židlí. Je to proto, že trh nabízí jen malou alternativu. Svět designu zůstává řídce osídlen výrobci ocelového nábytku, někdy i znovu publikovat návrhy z konce 19. století ... Zde přichází zrození Tomeo: moderní, lehká a stohovatelná ocelová židle.

Lucerna Instalace

Linear Flora

Lucerna Instalace Linear Flora je inspirována číslem „tři“ z popínavé rostliny, květu Pingtung County. Kromě tří okvětních plátků popínavých rostlin, které jsou vidět pod uměleckým dílem, bylo možné pozorovat variace a násobky tří různých aspektů. Na oslavu 30. výročí Tchaj-wanského lucerenského festivalu byl umělec světelného designu Ray Teng Pai pozván odborem kulturních záležitostí v okrese Pingtung, aby vytvořil nekonvenční lucernu, jedinečnou kombinaci formy a technologie a poslal zprávu o transformaci dědictví festivalu. a propojit ji s budoucností.

Okolní Světlo

25 Nano

Okolní Světlo 25 Nano je umělecký světelný nástroj představující pomíjivost a stálost, narození a smrt. Ve spolupráci s Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, jehož vizí je budování systematické recyklační smyčky skla pro udržitelnou budoucnost, si 25 Nano zvolil relativně křehkou bublinu jako médium na rozdíl od pevného skla, aby ztělesnil tuto myšlenku. V nástroji se světlo třpytí životními cykly bubliny, promítá do prostředí duhovou barvu a stíny a vytváří kolem uživatele snovou atmosféru.

Task Light

Linear

Task Light Technika ohýbání trubek lineárního světla se nesmírně používá pro výrobu součástí vozidla. Tekutá úhlová čára je realizována přesnou kontrolou tchajwanského výrobce, takže má minimální materiál pro konstrukci lineární lehké, silné a přenosné; ideální pro rozsvícení moderního interiéru. Používá čipy LED pro stmívání bez blikání s funkcí paměti, která se zapne při předchozí nastavené hlasitosti. Lineární úloha je navržena tak, aby ji uživatel mohl snadno sestavit, sestával z netoxického materiálu a je dodáván s plochým obalem; dělá vše pro snížení dopadu na životní prostředí.

Pracovní Plocha

Dava

Pracovní Plocha Dava je vyvinut pro kanceláře v otevřeném prostoru, školy a univerzity, kde jsou důležité klidné a koncentrované pracovní fáze. Moduly snižují akustické a vizuální poruchy. Díky svému trojúhelníkovému tvaru je nábytek prostorově efektivní a umožňuje celou řadu možností uspořádání. Materiály Dava jsou WPC a plsť z vlny, které jsou biologicky rozložitelné. Plug-in systém upevňuje obě stěny k desce stolu a zdůrazňuje jednoduchost výroby a manipulace.

Chytrý Nábytek

Fluid Cube and Snake

Chytrý Nábytek Společnost Hello Wood vytvořila řadu venkovního nábytku s inteligentními funkcemi pro komunitní prostory. Představili si žánr veřejného nábytku a navrhli vizuálně poutavé a funkční instalace s osvětlovacím systémem a zásuvkami USB, které vyžadovaly integraci solárních panelů a baterií. Had je modulární struktura; jeho prvky jsou variabilní, aby se vešly na dané místo. Fluid Cube je pevná jednotka se skleněnou střechou se solárními články. Studio se domnívá, že účelem designu je proměnit předměty každodenního použití v příjemné předměty.