Designový Časopis
Designový Časopis
Automatický Kávovar

F11

Automatický Kávovar Díky jednoduchým a elegantním, čistým liniím a vysoce kvalitním materiálům je design F11 vhodný pro profesionální i domácí prostředí. Plně barevný 7 "dotykový displej je velmi snadno ovladatelný a intuitivní. F11 je stroj" one touch ", kde si můžete přizpůsobit své oblíbené nápoje pro rychlý výběr. Patentovaná varná jednotka může nabízet stlačenou espreso nebo netlakovou běžnou kávu a aroma je zaručeno keramickými plochými lopatkami.

Bezpečnostní Zařízení

G2 Face Recognition

Bezpečnostní Zařízení Díky vysoké kvalitě materiálů a jednoduchosti designu je toto bezpečnostní zařízení pro rozpoznávání tváře fantazie, stylové a robustní. Pokročilá technologie uvnitř, aby se stala jednou z nejrychlejších na světě a velmi přesná, nikdo nemůže podvádět svůj algoritmus. Voděodolný produkt s atmosférou vedeným světlem na zadní straně vytváří okolní náladu i v nejchladnějších kancelářích. Díky kompaktní velikosti je možné jej umístit téměř všude a tvar umožňuje umístění vodorovně nebo svisle.

Vyvíjející Se Nábytek

dotdotdot.frame

Vyvíjející Se Nábytek Domy se zmenšují, takže potřebují lehký nábytek, který je univerzální. Dotdotdot.Frame je první mobilní, přizpůsobitelný nábytkový systém na trhu. Efektivní a kompaktní, rám může být připevněn ke zdi nebo se opřít o něj pro snadné umístění kolem domu. A jeho přizpůsobitelnost vychází z 96 děr a rozšiřujícího se sortimentu příslušenství, které se do nich upevní. Použijte jeden nebo spojte více systémů podle potřeby - je k dispozici nekonečná kombinace.

Recyklovatelný Systém Třídění Odpadu

Spider Bin

Recyklovatelný Systém Třídění Odpadu Spider bin je univerzální a ekonomické řešení pro třídění recyklovatelných materiálů. Skupina pop-up zásobníků je vytvořena pro domácnosti, kanceláře nebo venku. Jedna položka má dvě základní části: rám a tašku. Snadno se přemísťuje z jednoho místa na druhé, pohodlné pro přepravu a skladování, protože může být plochý, když se nepoužívá. Kupující si objednávají spider bin online, kde si mohou vybrat velikost, počet Spider Bins a typ sáčku podle svých potřeb.

Ledová Forma

Icy Galaxy

Ledová Forma Příroda byla vždy pro designéry jedním z nejdůležitějších zdrojů inspirace. Tato myšlenka přišla do myslí konstruktérů pohledem do prostoru a obrazu galaxie Mléčná dráha. Nejdůležitějším aspektem tohoto návrhu bylo vytvoření jedinečné formy. Mnoho návrhů, které jsou na trhu, se zaměřuje na výrobu nejjasnějšího ledu, ale v tomto prezentovaném designu se designéři záměrně zaměřili na formy, které vytvářejí minerály, zatímco se voda mění v led, aby bylo jasnější, že designéři transformovali přirozenou vadu do krásného efektu. Tento design vytváří spirálovitou kulovitou formu.

Transformační Parkování Kol

Smartstreets-Cyclepark™

Transformační Parkování Kol Smartstreets-Cyclepark je všestranné a efektivní zařízení pro parkování jízdních kol pro dvě kola, které se vejde během několika minut, což umožňuje rychlé zdokonalení parkovacích zařízení pro jízdu na kole v městských oblastech, aniž by se do ulic přidávalo nepořádek. Zařízení pomáhá snižovat krádež kol a lze jej instalovat i na nejužších ulicích, čímž uvolňuje novou hodnotu ze stávající infrastruktury. Vyrobeno z nerezové oceli, zařízení může být barevně sladěno a označeno pro místní úřady nebo sponzory. Může být také použit k identifikaci cyklistických tras. Může být překonfigurováno tak, aby vyhovovalo jakékoli velikosti nebo stylu sloupce.