Designový Časopis
Designový Časopis
Přepravka Pro Domácí Mazlíčky

Pawspal

Přepravka Pro Domácí Mazlíčky Nosič Pawspal Pet šetří energii a pomáhá majiteli mazlíčka rychle porodit. Pro designový koncept Pawspal nosič pro mazlíčky inspirovaný raketoplánem, který může vzít své milé mazlíčky kamkoli chtějí. A pokud mají ještě jednoho domácího mazlíčka, mohou navrch umístit dalšího a dole připojit kolečka k tahání nosičů. Kromě toho Pawspal navrhl s vnitřním ventilačním ventilátorem, aby byl pohodlný pro domácí mazlíčky a snadno jej nabíjel pomocí USB C.

Zařízení Pro Přirozené Zvětšení Rtů

Xtreme Lip-Shaper® System

Zařízení Pro Přirozené Zvětšení Rtů Xtreme Lip-Shaper® System je první klinicky ověřené bezpečné kosmetické zařízení pro zvětšování rtů na světě. Používá 3 500 let starou čínskou metodu „baňkování“ - jinými slovy, sání - ve spojení s pokročilou technologií rtu-shaperů k okamžitému obrysu a zvětšení rtů. Design vytváří dechberoucí jednolitý a dvojitý lalok, stejně jako Angelina Jolie. Uživatelé mohou vylepšit horní nebo dolní ret samostatně. Konstrukce je také postavena tak, aby zvedla oblouky luku Cupid, vyplnila jámy na rty a zvedla rohy stárnutí úst. Vhodné pro obě pohlaví.

Sugarcubes

Two spoons of sugar

Sugarcubes Mít čaj nebo pití kávy není jen pro uhasení jednou žízní. Je to obřad oddávání a sdílení. Přidání cukru do kávy nebo čaje může být stejně snadné, jak si pamatujete římská čísla! Ať už potřebujete jednu lžičku cukru nebo dvě nebo tři, stačí si vybrat jednu ze tří číslic vyrobených z cukru a vložit ji do svého horkého / studeného nápoje. Jediná akce a váš účel je vyřešen. Žádná lžíce, žádné měření, je to tak jednoduché.

Toaleta Pro Psy

PoLoo

Toaleta Pro Psy PoLoo je automatické toalety, které pomáhají psům poo v klidu, i když venku je mizerné. V létě roku 2008, během dovolené na jachtě se 3 rodinnými psy, vymyslel PoLoo kvalifikovaný námořník Eliana Reggiori. Se svou přítelkyní Adnan Al Maleh navrhla něco, co pomůže nejen kvalitě života psů, ale také zlepšit majitele, kteří jsou starší nebo zdravotně postižení a nemohou se v zimním období z domu dostat ven. Je to automatické, vyhýbejte se zápachu a snadno se používá, přenáší, čistí a je ideální pro ty, kdo žijí v bytech, pro majitele obytných automobilů a lodí, hotely a letoviska.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Vzhledem k monotónnímu životnímu stylu a nedostatku udržitelné interakce s přírodou člověk žije ve stavu neustálého zhroucení a vnitřní nespokojenosti, což mu neumožňuje užívat si života naplno. Lze to vyřešit rozšířením hranic vnímání a získáním nových zkušeností s interakcí člověk-příroda. Proč ptáci? Jejich zpěv pozitivně ovlivňuje lidské duševní zdraví a také ptáci chrání životní prostředí před hmyzími škůdci. Projekt Domik Ptashki je příležitostí vytvořit užitečné okolí a vyzkoušet ornitologickou roli pozorováním a péčí o ptáky.

Robot Pro Péči O Domácí Mazlíčky

Puro

Robot Pro Péči O Domácí Mazlíčky Cílem designéra bylo vyřešit problémy v chovech psů pro 1 osobu. Úzkostné poruchy psích zvířat a fyziologické problémy mají kořeny z dlouhodobé nepřítomnosti domovníků. Pečovatelé sdíleli životní prostředí se svými společenskými zvířaty kvůli svým malým obývacím prostorům, což způsobovalo hygienické problémy. Návrhář, inspirovaný bolestivými body, přišel s pečovatelským robotem, který 1. hraje a spolupracuje se společenskými zvířaty házením dobrot, 2. čistí prach a drobky po vnitřních činnostech a 3. přijímá pachy a vlasy, když společenská zvířata berou odpočinek.