Designový Časopis
Designový Časopis
Obojek

FiFi

Obojek Nejde jen o obojek pro psy, ale o obojek pro psy s odnímatelným náhrdelníkem. Frida používá kvalitní kůži z masivní mosazi. Při navrhování tohoto kusu musela zvážit jednoduchý bezpečný způsob připevnění náhrdelníku, zatímco pes nosí límec. Límec také musel mít luxusní pocit bez náhrdelníku. Díky tomuto designu, odnímatelnému náhrdelníku, může majitel ozdobit svého psa, když si to přejí.

Skořice Rolka S Medem

Heaven Drop

Skořice Rolka S Medem Nebe Drop je skořice rolka plná čistého medu, který se používá s čajem. Záměrem bylo kombinovat dvě jídla, která se používají samostatně, a vytvořit zcela nový produkt. Designéři se inspirovali strukturou skořice, použili její válečkovou formu jako nádobu na med a pro balení skořicových rolí použili včelí vosk k izolaci a zabalení skořice. Na jeho povrchu jsou znázorněny egyptské postavy, a to proto, že Egypťané jsou první lidé, kteří si uvědomili důležitost skořice a použili med jako poklad! Tento produkt by mohl být symbolem nebes ve vašich čajových šálcích.

Jídlo

Drink Beauty

Jídlo Drink Beauty je jako krásný klenot, který můžete pít! Udělali jsme kombinaci dvou předmětů, které byly použity samostatně s čajem: Skalní bonbóny a plátky citronu. Tento design je zcela poživatelný. Přidáním plátky citronu ke struktuře bonbónů se jeho chuť stává neuvěřitelně lepší a její hodnota jídla se zvyšuje díky vitamínům citronu. Designéři jednoduše vyměnili tyčinky, k nimž byly uchovány krystaly rockových cukrovinek, plátek sušeného citronu. Drink Beauty je kompletním příkladem moderního světa, který přináší krásu a efektivitu dohromady.

Nápoj

Firefly

Nápoj Tento design je nový koktejl s Chia, hlavní myšlenkou bylo navrhnout koktejl, který má několik chuťových fází. Tento design přichází také s různými barvami, které lze vidět pod černým světlem, díky čemuž je vhodný pro večírky a kluby. Chia může absorbovat a rezervovat jakoukoli chuť a barvu, takže když si člověk vytvoří koktejl s Firefly, může zažít různé chutě krok za krokem. Nutriční hodnota tohoto produktu je vyšší ve srovnání s jinými koktejly a to vše díky vysoké výživové hodnotě Chia a nízkým kaloriím . Tento design je novou kapitolou v historii nápojů a koktejlů.

Tobolka

Wildcook

Tobolka Wild Cook tobolka je tobolka s různými přírodními ingrediencemi a je určena k kouření potravin a vytváření různých chutí a vůní. Většina lidí věří, že jediným způsobem, jak si vyrobit uzené jídlo, je spalování různých druhů dřeva, ale pravdou je, že můžete své jídlo uzené se spoustou materiálů a vytvořit zcela novou chuť a vůni. Designéři si uvědomili rozdíly v chuti po celém světě, a proto je tento design zcela flexibilní, pokud jde o použitelnost v různých regionech. Tyto tobolky jsou dodávány ve smíšených a jednotlivých složkách.

Kulma

Nano Airy

Kulma Nano vzdušná kulma využívá inovativní technologii negativních iontů. Udržuje hladkou texturu, měkkou lesklou vlnu po dlouhou dobu. Curlingová trubka prošla nanokeramickým povlakem, cítí se velmi hladce. Jemně a rychle točí vlasy teplým vzduchem negativních iontů. Ve srovnání s kulma bez vzduchu můžete dokončit v jemnější kvalitě vlasů. Základní barva produktu je měkká, teplá a čistě matná bílá a akcentní barva je růžové zlato.