Designový Časopis
Designový Časopis
Balení Kávy

The Mood

Balení Kávy Design představuje pět různých ručně kreslených, vintage inspirovaných a mírně realistických tváří opic, z nichž každá představuje jinou kávu z jiné oblasti. Na hlavě stylový klasický klobouk. Jejich mírný výraz vyvolává zvědavost. Tyto opičí opice naznačují kvalitu, jejich ironická sofistikovanost přitahuje pijáky kávy, kteří mají zájem o komplexní chuťové vlastnosti. Jejich výrazy hravě reprezentují náladu, ale také odkazují na chuťový profil kávy, jemný, silný, kyselý nebo hladký. Design je jednoduchý, ale jemně chytrý, káva pro každou náladu.

Koňakové Sklo

30s

Koňakové Sklo Práce byla určena k pití koňaku. Je to foukané ve skleněném studiu. Díky tomu je každý kus skla individuální. Sklo je snadno uchopitelné a vypadá zajímavě ze všech úhlů. Tvar skla odráží světlo z různých úhlů a dodává pití více zábavy. Díky zploštěnému tvaru šálku můžete sklo položit na stůl tak, jak si přejete spočívat na jedné z jeho stran. Název a myšlenka díla slaví stárnutí umělce. Design odráží nuance stárnutí a vyvolává tradici zlepšování kvality stárnutí koňaku.

Balíček Péče O Pleť

Bionyalux

Balíček Péče O Pleť Koncept obnovy pokožky u nových produktů pro péči o pleť se časově shoduje s nulovou zátěží recyklace bagasy, ochrany životního prostředí a ekologického konceptu. Z rysů produktu 60denní omezené trvanlivosti potravin v 30denním procesu ošetření pokožky je 30 a 60 vybráno jako symbol vizuálního rozpoznávání produktu a tři fáze použití, 1,2, 3 jsou integrovány do vize.

Balení Rýže

Songhua River

Balení Rýže Songhua River Rice, je high-end rýžový produkt pod SOURCEAGE Food Group. Jako tradiční čínský festival - blíží se jarní festival, navrhují prostřednictvím krásně baleného rýžového produktu jako dárky zákazníkům dárků z jarního festivalu, takže celkový design musí odrážet sváteční atmosféru jarního festivalu, zdůrazňující tradiční čínské kulturní prvky a příznivý dobrý význam.

Instalace Soch

Superegg

Instalace Soch Superegg představuje rychlé množení kávových kapslí pro jedno použití, což symbolizuje lidské pohodlí a jeho dopad na životní prostředí. Textický geometrický supereggský tvar, jak dokumentuje matematik Gabriel Lame, se jeví jako levitovaný nad zemí a je posetý náhodně vyřazenými kávovými kapslemi uspořádanými do dokonalých linií. Viscerální zážitek zaujme diváka ze všech úhlů a vzdáleností. Na výzvu k akci na sociálních médiích a místní komunitě bylo shromážděno více než 3 000 tobolek. Superegg umožňuje divákovi nahlédnout do odpadu a povzbuzovat nové recyklační návyky.

Dárková Sada Pro Labužníky

Saintly Flavours

Dárková Sada Pro Labužníky Saintly Flavors je dárková sada pro labužníky, která se zaměřuje na spotřebitele špičkových obchodů. V návaznosti na trend, ve kterém se jídlo a stravování staly módní, inspirace pro tento projekt pochází z módního tématu katolicismu z roku 2018. Jeremy Bonggu Kang se pokusil vytvořit pohled, který upoutá pozornost spotřebitelů špičkových obchodů, pomocí ozdobného a tradičního stylu leptání ilustrací, které představují bohatou tradici umění a vysoce kvalitní výrobu potravin v katolických klášterech.